Evenimentul Zilei > Actualitate > Violență extremă. Dat afară din bar, a intrat cu camioneta în local și a deschis focul asupra tuturor
Violență extremă. Dat afară din bar, a intrat cu camioneta în local și a deschis focul asupra tuturor

Violență extremă. Dat afară din bar, a intrat cu camioneta în local și a deschis focul asupra tuturor

Un bărbat dat afară din bar, în orașul Hiram, statul american Georgia, pentru consum excesiv de alcool a rănit mai multe persoane după ce a intrat cu o camionetă în localul 278 South, sâmbătă noaptea.

El a tras în prealabil cu o armă de foc asupra clienților. Suspectul a fost reținut cu ajutorul celor din bar, care au reușit să-i ia arma. Atacatorul a fost identificat drept Eduardo Morales, 34 de ani.

A tras prin parbrizul mașinii până a rămas fără muniție

Conform poliției, Morales a tras cu arma prin parbrizul mașinii sale până a terminat gloanțele. „Când arma i s-a golit, a intrat cu camioneta în bar prin ușa de la intrare, rănind mai mulți clienți”, a precizat poliția.

Bărbatul a încercat să dea înapoi, dar camioneta sa Dodge Ram 2500 i s-a blocat printre ruinele barului.

Potrivit primelor informații, înainte de a trage asupra clienților și a distruge barul cu mașina, Morales a fost dat afară din bar pentru că era prea beat.

Mauricio Puerto era cu prietena sa în bar în momentul când ușa localului a fost spulberată de camioneta neagră.

„Mai întâi am auzit împușcături și, după câteva secunde, camioneta a spart ușa. Primul meu instinct a fost să fug spre camionetă. Am plonjat prin geamul de pe partea șoferului. Am văzut că avea un pistol și îl reîncărca”, a povestit el, potrivit Antena 3.

Imobilizat și dezarmat de clienții barului

Puerto a reușit să-i smulgă pistolul lui Morales. Poliția a confirmat că agresorul a fost imobilizat de clienți până la sosirea forțelor de ordine.

Martorii spun că doar printr-un miracol, în urma incidentului nu au fost persoane rănite mai grav.

Din nefericire o persoană a fost atinsă de unul dintre gloanțele trase de Morales, numai că rana este una superficială. Un alt client a fost lovit de mai multe ori de camionetă și a fost tratat de medicii sosiți la fața loccului. Alți clienți aflați în bar la momentul incidentului au suferit răni ușoare.

Poliția nu a precizat imediat ce acuzații vor fi formulate împotriva bărbatului reținut.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: