Viol animalic în judeţul Suceava. Conform obiectivdesuceava.ro, şase indivizi cu vârste între 23 şi 35 de ani, din judeţele Botoşani, Sălaj şi Maramureş, au atacat doi fraţi care locuiau într-o baracă din Cârlibaba (judeţul Suceava). Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost bătut şi tâlhărit, iar sora acestuia a fost violată într-o magazie de cei şase indivizi.

Oribila faptă s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 septembrie, când cele şase bestii au pătruns în baraca situată într-o zona împădurită de pe rază comunei Cârlibaba, unde era amenajată o tabăra de culegători sezonieri de fructe de pădure şi ciuperci.

Cei şase violatori au dus-o forţat pe numită B. G. E. într-o magazie din apropierea bărăcii, unde au lovit-o în mod repetat cu pumnii, o curea şi un lemn şi apoi au violat-o. În baracă se aflau fratele fetei şi doi copii, un băiat de 10 ani, fiul femeii, şi o faţă de 12 ani, fiica fratelui.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus urmărirea penală a celor şase: Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

De asemenea, faţă de inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin şi Petre Marian s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de inculpatul Cardoş Alexandru-Adrian, şi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În sarcina inculpatului Cardos Alexandru-Adrian s-a mai reţinut că, după consumarea infracţiunii de viol, a mai sustras şi un telefon mobil proprietatea lui B. G.-O., mai precizează comunicatul citat.

Caz şi mai sălbatic decât violul din Vaslui

Acesta este cel de-al doilea viol care şochează opinia publică din România, după cel din noiembrie 2014, când şapte tineri au violat o fată de 18 ani, timp de trei ore, pe un câmp. Când tânăra a leșinat, aceștia au stropit-o cu alcool și au violat-o din nou. La acea vreme, cazul a stârnit numeroase reacţii în societatea românească, iar în cele din urmă, vinovații au primit între 6 și 10 ani de închisoare și trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 70.000 de lei. În prezent, cei șapte tineri din Văleni – – Silviu Avadanei (23 de ani), Ionut Bogdan Boicu (22 de ani), Petrică Bolboceanu (24 de ani), Silviu Burada (22 de ani), Paul Andrei Burlacu (29 de ani), Alin Dumitru Rotaru (20 ani) și Ioan Surleac – sunt închişi în Penitenciarul de la Vaslui.

Foto: obiectivdesuceava.ro