În prim-plan apare celebra prezentatoarea a rubricii Horoscop de la Pro Tv, Neti Sandu, care a vorbit despre viaţa ei într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

Deşi se apropie de 62 de ani, Neti Sandu nu lasă să se vadă trecerea anilor și afişează o formă de invidiat, dar şi aceeaşi coafură de 25 de azi.

Aşa cum ştiu cei care o urmăresc în fiecare dimineaţă de mai bine de două decenii, coafura bob este cea care a consacrat-o pe megavedeta Pro Tv.

Neti Sandu nu vrea operaţii estetice

Contrar modei din showbizul românesc, prezentatoarea rubricii Horoscop nu vrea să apeleze vreodată la niciun fel de operaţie estetică.

„ciao.ro: Sunteți renumită și o figură importantă în astrologie. V-ați făcut însă vreodată propriul horoscop?

Neti Sandu: După ce-am învățat teoria legată de astre, de semnificația fiecărei zodii, a tuturor planetelor și a caselor astrologice, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi fac propria astrogramă.

Să mă duc în trecut, să înțeleg de ce s-au întâmplat acele lucruri atunci și cum trebuie gândită în viitor prognoza”, se arată în prima parte a interviului.

A aflat ceva esenţial despre ea?

„ciao.ro: V-a ajutat astrologia să aflați ceva ce nu știați încă despre dumneavoastră?

Neti Sandu: Din astrogramă am aflat foarte multe lucruri despre ce mi s-ar putea întâmpla și de ce s-au întâmplat unele așa și nu altfel.

La vremea respectivă eram bibliotecară într-un institut de proiectări și astrograma zicea că o să am succes la public datorită stelei Aldebaran.

Și nu avea cum să-mi treacă prin cap că o să ajung la PRO TV și o să am succes încât să și rămân atâția ani. Era de neînchipuit la momentul acela”, a mai spus Neti despre trecutul şi viitorul ei.

Secretul ei? Alimente uşor de digerat

„ciao.ro: Ce anume vă menține atât de în formă? Arătați impecabil! Ați ținut vreodată diete, faceți sport?

Neti Sandu: În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal.

Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul. Dar nu mă deranjează dacă alții sau altele își fac. Este alegerea lor”, a completat Neti Sandu.

Despre steaua Aldebaran

Steaua Aldebaran este cea mai luminoasă stea din constelația Taurus şi se află la aproximativ 65 de ani lumină de Soare.

Aldebaran este a 14-a cea mai strălucitoare stea de pe Cerul Nocturn, iar datorită poziţiei sale, la capul constelației Taurus, a fost denumită Ochiul Taurului.

sursa: ciao.ro