UPDATE. Prefectul județului Vaslui a spus, la televizor, că băiețelul lovit de mașină și lăsat practic să moară pe stradă a avut ghinion.

„Este un eveniment regretabil care s-a petrecut în județ. Ne pare rău pentru viața fiecărui copilaș. Într-adevăr se afla în apropierea unei unități spitalicești, însă era un Spital de Psihiatrie. Era o singură mașină în oraș, culmea, ghinion dacă putem spune așa, accidentul s-a petrecut la ora 19:58, iar la ora 19:46, acea mașină a plecat la un sat vecin unde a fost solicitată pentru două victime. Mașina a fost întoarsă când s-a aflat de gravitatea cazului”, a declarat prefectul de Vaslui la Antena 3. Poliția județului a deschis o anchetă Moartea băiețelului de patru ani este acum anchetată de IPJ Vaslui. Polițiștii au ridicat de la fața locului imaginile surpinse de camerele de supraveghere, pentru a putea extinde cercetările. Potrivit presei locale, accidentul a avut loc și din cauza mașinilor parcate ilegal pe carosabil. Parctic, copilul a ieșit în viteză pe carosabil de după o mașină parcată lângă trotuar, pe marginea drumului, ajungând exact în fața autoutilitarei unui inginer care nu a mai putut să-l evite, pentru că nu l-a văzut la timp.

Un copil sărman în vârstă de patru ani, din oraşul Murgeni, județul Vaslui, a fost accidentat mortal, marţi seara, el fiind lovit de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze strada.

Băiatul pe numele său Florin a fost izbit cu capul de asfalt, însă nimeni nu i-a oferit ajutorul, deși spitalul se afla la câteva sute de metri distanță. Mai mult, oamenii se uitau cum copilul îsi dă ultima suflare, filmând și făcând fotografii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, copilul de 4 ani ar fi apărut brusc în faţa conducătorului auto, un bărbat de 35 de ani, din oraşul Murgeni, iar acesta din urmă l-a lovit pe minor în plin.

Ancheta în cazul morții micuțului a fost preluată de către IPJ Vaslui, Serviciul Rutier, care a ridicat de la fața locului filmările de pe camerele de supraveghere, pentru a extinde cercetările, potrivit Antena 3.

VIDEO

Te-ar putea interesa și: