Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Simona Halep și Toni Iuruc, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă! Ea la coafor, el la probe de costume cu nașul, Dani Caramihai

VIDEO. Simona Halep și Toni Iuruc, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă! Ea la coafor, el la probe de costume cu nașul, Dani Caramihai

După doi ani de relație, Simona Halep a primit inelul de logodnă de la omul de afaceri, Toni Iuruc. Momentul a fost marcat printr-o petrecere cu mare ștaif astfel încât toată lumea a crezut că s-a căsătorit în secret. După petrecerea de logodnă, care a avut loc în luna iulie, marea tensimenă se pregătește pentru cununia civilă și nunta religioasă.

Extrem de discretă atunci când vine vorba de viața personală, Simona Halep nu a oferit prea multe detalii despre clipa în care va deveni oficial doamna Iuruc, însă a fost dată de gol de Ilie Năstase, unul dintre invitați, care a afirmat că jucătoarea de tenis va spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă de la Constanța.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

Conform declarațiilor, se pare evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, iar cele mai recente fotografii cu familia Halep și Toni Iuruc arată că lucrurile stau întocmai cum a zis Ilie Năstase.

Cu doar câteva zile înainte de cununia civilă, părinții Simonei, dar și viitorul soț au început să se agite și să pună la punct ultimele pregătiri. Fotoreporterii EVZ au întâlnit o Simona Halep relaxată, mult mai liniștită decât pe terenul de tenis, în momentul în care se îndrepta către un celebru salon de înfrumusețare din oraș. Se știe că majoritatea mireselor, indiferent că este vorba de cununia civilă sau de cea religioasă se întâlnesc cu hair stilistul și make-up artistul înainte de nuntă pentru a face o probă de machiaj și coafură. Cel mai probabil asta a făcut și Simona, asigurându-se astfel că va arăta impecabil în una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Au vorbit cu un preot călugăr pentru a oficializa ceremonia religioasă

În tot acest timp la casa Simonei era mare vâlvă. Tania Halep, mama jucătoarei de tenis, este și ea la București, cel mai probabil pentru a-și alege rochiile pe care să le îmbrace la petrecere, dar și pentru a-și ajuta fiica cu ultimele pregătiri. Din câte se pare viitori miri sunt în grafic. În poze mai vedem cum unul dintre șoferii familiei aduce în casă o rochie, însă nu pe cea de mireasă, ci una închisă la culoare. Dacă mama Simonei este preocupată de detaliile legate de rochii, machiaj sau de întâmpinare a invitaților, tatăl sportivei, este ceva mai activ.

Pe Stere Halep fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în compania unui preot călugăr, cu care cel mai probabil s-a întâlnit pentru a-l ruga să țină slujba religioasă. Se știe că familia Halep este o familie religioasă, așa că este exclus ca Simona să facă doar cununia civilă. Nu se știe dacă vor face cununia religioasă în aceeași zi cu cea civilă, căci până în momentul de față singurele declarații oficiale au fost făcute doar despre semnarea actelor. „Este cununia civilă. Se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoții au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.

Toni Iuruc s-a întâlnit cu nașul Dani Caramihai la proba costumelor

Așa cum este firesc, în aceste momente, cel mai degajat este mirele. Este cazul și lui Toni Iuruc. Singura preocupare a mirelui este să se asigure că are pregătit costumul și că cei de la localul de se va ține petrecerea știu ce au de făcut pentru ca totul să fie perfect. Omul de afaceri a împușcat doi iepuri în același timp. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Toni în fața unui celebru magazin care comercializează costume bărbătești în compania lui Dani Caramihai, cel pe care l-au ales drept părinte spiritual. După ce au făcut ultimele probe și s-au asigurat că le vor veni ca turnatele costumele de la nuntă, cei doi s-au mai oprit la o discuție în mijlocul străzii. Dat fiind faptul că Dani Caramihai este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România, având în proprietate mai multe cluburi și restaurante, cel mai probabil el este cel care s-a asigurat de organizarea petrecerii de nuntă, cu toate detalii, de la meniu, băutură, până la aranjamente.

Abia după ce a terminat conversația cu nașul și au pus la punct toate detaliile, Toni și-a sunat un prieten pe care l-a invitat să ia împreună masa în oraș.