Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cum se descurcă Radu Vâlcan cu bebelușul? Am aflat cât timp i-a luat să-l adoarmă pe cel mic!

VIDEO. Cum se descurcă Radu Vâlcan cu bebelușul? Am aflat cât timp i-a luat să-l adoarmă pe cel mic!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt cât se poate de organizați în rolul de părinți, în condițiile în care au doi copii mici, care au nevoie de toată atenția lor, dar și un bebeluș. Cei doi au reușit cumva să se împartă, astfel încât niciunul dintre cei trei băieți să nu se simtă neglijat. Nici măcar bebelușul Adrian, care este scos în parc ba de un părinte, ba de altul.

Zilele trecute „tura” de plimbare în parc i-a revenit lui Radu Vâlcan. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care încerca să-l adoarmă pe Adrian, mezinul familiei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Radu Vâlcan este un tată extrem de ocupat și încă de la primul copil s-a implicat extrem de activ în creșterea și educația lui. De altfel, chiar Adela l-a lăudat în repetate rânduri, menționând că de multe ori este chiar mai protector cu cei mici decât ea și că nu a visat niciodată că va avea parte de un bărbat care să o ajute și să o susțină atât de mult.

De când Adrian a venit în viața lor, cei doi soți au încercat să se împartă în așa fel încât frățiorii mai mari să nu se simtă neglijați. Dacă în primele zile ale micuțului au preferat să-i ducă pe Andrei și Alexandru la bunici, pentru ca ei să se ocupe în exclusivitate de el, de o lună familia este în formulă completă, iar sacinile sunt clare.

Extrem de relaxat, așa cum este încă de la primul copil, se vede clar că Radu are deja experiență cu copiii. Mai întâi a legănat ușor căruciorul, timp în care el a pufăit dintr-o tigară electronică, ca mai apoi, să dea ture scurte prin parc pentru a reuși să-l adoarmă mai repede pe Adrian. Nicio clipă nu a luat copilul în brațe pentru a-l adormi legănat, ci se pare că se numără printre acei părinți care își învață copiii de mici să adoarmă singuri, nu ținuți în brațe.

Se pregătesc de botez

Deși a născut acum o lună și jumătate, pe 11 iulie, Adela s-a mișcat extrem de repede cu pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiețel. Împreună cu Radu a ales deja locația, data și biserica, mai având de pus la punct doar câteva detalii minore.

„Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. După ce ne punem la punct chiar cu toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau sp facem o invitație oficială…o vom trimite pe WhatsApp și vom și suna că nu suntem așa de mulți”, a specificat Adela Popescu într-un filmuleț pe site-urile de socializare. Evenimentul va fi unul restrâns, așa cum a obișnuit și cu celelalte două petreceri de botez, ale lui Andrei și Alexandru.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: