Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Primele imagini cu fiul Laviniei Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Alexandru seamănă izbitor cu Violeta când era mică

VIDEO/ Primele imagini cu fiul Laviniei Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Alexandru seamănă izbitor cu Violeta când era mică

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz, încă de la începuturile relației. De-a lungul timpului au apărut de puține ori împreună la evenimente, iar fotografii cu ei împreună pe rețelele de socializare sunt destul de puține. În aceeași manieră au continuat și atunci când a venit vorba de fiul lor, Alexandru. Încă de când l-a născut, Lavinia s-a ferit să-l arate. Fotoreporterii EVZ au obținut însă îmagini în premieră cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică.

În vârstă de doi ani, pe care i-a împlinit luna trecută, Alexandru este răsfățatul familiei. Nu doar părinții și frații mai mari, ci și bunicii nu știu ce să mai facă pentru micuțul să fie fericit și să nu-i lipsească nimic. Zilele trecute, profitând de vremea frumoasă de afară, Lavinia Pîrva a ales să-l scoată pe Alexandru în parcul Circului. Cei doi nu erau singuri, ci însoțiți de tatăl Laviniei. De altfel Florin Pîrvu a fost cel care s-a preocupat îndeaproape de Alexandru, lăsându-o pe fiica lui să savureze dintr-o țigară electronică și să butoneze telefonul mobil.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/19

În parc i-a întâlnit și fotoreporterii EVZ pe când Florin Pîrvu și Alexandru hrăneau porumbeii. Profitând de venirea părinților ei de la Timișoara, pentru a petrece timp cu Alexandru, soția lui Ștefan Bănică nu s-a arătat foarte activă, ci a preferat doar să-i supravegheze și să împingă căruciorul luat doar în cazul în care micuțul obosea și trebuia cărat până acasă. Lucru care nu s-a întâmplat, căci Alexandru este un copil foarte activ și energic, asemnea celor de vârsta lui.

Seamănă izbitor cu fiica lui Bănică și a Andreei Marin

Imaginile publicate în exclusivitate de EVZ sunt blurate, tocmai pentru că am ales să respectăm dorința părinților de a proteja imaginea fiului lor, însă vă putem spune că Alexandru seamănă izitor cu Violeta, fiica pe care Ștefan Bănică o are din căsnicia cu Andreea Marin. Cu trasături foarte asemănătoare: cu pielea albă, părul deschis la culoare și zâmbetul lui artistului. Singura diferență o fac însă ochii, căci Alexandru nu moștenește ochii albaștri ai bunicii din partea tatălui, așa cum s-a întâmplat în cazul Violetei.

Bănică lipsește din „tabloul de familie”

Din acest „tablou” lipsește artistul care cel mai probabil era la filmările pentru noul sezon „Next Star”. Totuși micuțul nu a simțit figura paternă, căci bunicul Florin a avut mereu grijă de Alexandru. Așa cum reiese din imagini cei doi par să fie apropiați, pesemne că au petrecut timp împreună și sunt apropiați unul de celălalt. Bunicul Florin i-a arătat cum să mărunțească pâinea și să o ofere porumbeilor, cum să țină biscuitele, pe care mama sa i l-a dat ca o gustare între mese, fără să se murdărească pe mâini și l-a șters la gură și la nas ori de câte ori se murdărea. Toate acestea în timp ce Lavinia trăgea cu sete dintr-o țigară electronică.

A fumat pe bancă în parc lângă fiul ei

De când a devenit mamă, Ștefan Bănică nu a făcut decât să o laude pe Lavinia pentru modul în care a ales să-l crească pe fiul lor și cât de implicată este în creșterea și educarea lui. Lavinia primește însă o bilă neagră pentru gestul pe care l-a făcut, acela că a fumat pe o bancă în parc, lângă copilul ei și locul de joacă destinat copiilor.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: