Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Oana Zăvoranu a știut ce verighete să aleagă atunci când s-a căsătorit cu Alex Ashraf. Soțul ei „respinge” orice posibilă pretendentă de la prima vedere

VIDEO/ Oana Zăvoranu a știut ce verighete să aleagă atunci când s-a căsătorit cu Alex Ashraf. Soțul ei „respinge” orice posibilă pretendentă de la prima vedere

Soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, nu este persoană publică, așa că nu este văzut prea des în public. De-a lungul timpului a apărut pe micile ecrane doar alături de soția lui, însă în ultimii ani preferă să o sprijine din umbră pe toate planurile. Cu 14 ani mai tânăr decât Zăvo, Alex ar putea fi o partidă pentru multe tinere din oraș, însă Oana a avut grijă ca bărbatul ei să nu intre în vizorul niciuneia.

În 2016, când s-au căsătorit, Oana Zăvoranu a avut grijă să aleagă cele niște verighete care sar imediat în evidență. Nu neapărat prin prisma valorii, cât a mărimii. Astfel că, cu o verighetă opulentă pe deget, Oana s-a asigurat că Alex nu devine o țină pentru tinerele dornice de afirmare.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Acest lucru ne-a sărit și nouă în evidență, când, zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în oraș. Singur, fără compania soției sale, de care rareori se desparte, Alex și-a dat întâlnire cu un prieten pe terasa unui restaurant din București. Tânărul în vârstă de 34 de ani a coborât din una dintre mașinile pe care le deține împreună cu Oana Zăvoranu și s-a dus glonț către masa unde deja în aștepta prietenul său.

L-a făcut dependent de băutura ei preferată

Pe lângă verigheta opulentă care se vedea pe mâna lui Alex, nu am putut să nu remarcăm că tânărul a devenit și el dependent de băutura preferată a soției sale. Nu este pentru nimeni un secret că Oana Zăvoranu consumă doar acea băutură carbogazoasă de culoare neagră, și recunoaște că este dependentă de ea. În tot acest timp, ca o soție care are încredere în partenerul ei de viață, Oana nu l-a terorizat cu apelurile telefonice și nici nu i-a scris mesaje, ci l-a lăsat să se bucure liniștit de întâlnirea cu prietenul său.

Cine este Alex Ashraf?

De origine palestinian, Alex Ashraf a intrat în viața Oanei acum 7 ani, iar de atunci îi este alături necondiționat. Tânărul a câștigat încrederea Oanei în momentul în care i-a fost alături când ea  a fost internată ca urmare a unor probleme de sănătate. Bruneta povestea atunci că bărbatul nu s-a despărțit nicio clipă de ea și a stat la căpătâiul patului de spital pe toată perioada internării. Acum, cei doi au trecut peste toate problemele și, chiar se gândesc să-și mărească familia. Se pare că Alex a convins-o că este momentul să devină mamă și acum așteaptă ca minunea să se întâmple. „O să fie cât de curând. Copilul numărul 1 e pe vine”, a declarat Ashraf, lăsând să se înțeleagă că vor mai mulți copii.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: