Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Nicoleta Nucă apelează la cunoștințe pentru a o ajuta la „Bravo, ai stil!”. Artista e la un pas de epuizare

VIDEO/ Nicoleta Nucă apelează la cunoștințe pentru a o ajuta la „Bravo, ai stil!”. Artista e la un pas de epuizare

Nicoleta Nucă a acceptat să participe la noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” din dorința de a ieși din zona ei de confort și de a evolua în direcția fashion-ului, însă nu și-a imaginat niciodată că acest proiect o va solicita atât de mult. Ajunsă la epuizare și cu ceva probleme de sănătate, artista a început să ceară ajutor pentru a face față competiției.

Deși filmările pentru noul sezon au început de scurt timp, Nicoleta Nucă resimte efectele solicitante ale show-ului. Astfel că, zilele trecute s-a întâlnit cu o posibilă colaboratoare care să o ajute cu alesul ținutelor sau ale accesoriilor.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Nicoleta pe terasa unui restaurant din Capitală în timp ce își aștepta prietena. Pentru că a ajuns prima la întâlnire, Nucă a butonat telefonul mobil, postând câteva imagini pentru prietenii virtuali. O dată ajunsă și prietena în cauză, cele două s-au pus pe discuții, Nicoleta arătându-i mai multe imagini pe telefonul ei, cel mai probabil exemple de ținute sau accesorii pe care ar putea să le încerce în cadrul competiției de stil, cerându-i sfatul cu privire la ele.

„Este mult mai greu decât mi-aș fi imaginat și decât se vede pe micile ecrane, pentru că tot ce facem și pregătim și gândim, cu ajutor sau fără ajutor, în materie de ținute, muzică și momente, este acoperit de un voal de mister în ceea ce privește rezultatul și reacțiile juraților și a celor de acasă. E ca și cum ai fi pus să descoperi ieșirea dintr-un loc nou, necunoscut ție, dar legat la ochi…și dibuiești prin întuneric, încercând să găsești calea, fară să te izbești de fiecare colț sau toc de ușă și fără să te accidentezi”, a spus Nicoleta Nucă despre noua ei provocare.

Atât de implicată a fost în această competiție, încât, între filmări, concerte, repetiții la studio, Nicoleta a clacat și organismul ei a devenit din ce în ce mai slăbit. „Mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea. Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar strea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele”, a mai povestit Nicoleta Nucă.