Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Neli și Mircea Lucescu își iau în serios rolul de străbunici. Au scos-o la plimbare pe fiica lui Matei Lucescu

VIDEO/ Neli și Mircea Lucescu își iau în serios rolul de străbunici. Au scos-o la plimbare pe fiica lui Matei Lucescu

Ajuns la 76 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, Mircea Lucescu este extrem de activ nu doar profesional, ci și personal. Devenit străbunic, marele antrenor nu doar că își face timp, dar are și răbdare să-și scoată strănepoții la plimbare. Ce-i drept, cea mai mare parte din sarcini îi revin soției sale, Neli, însă asta nu-l face pe Mircea Lucescu să nu fie un străbunic de weekend.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Mircea Lucescu în momentul în care se pregătea de o plimbare cu una dintre strănepoții lui. Mai precis pe fiica lui Matei Lucescu, Zoe. Deși are doar doi ani, micuța nu pare să le dea mari bătăi de cap celor doi străbunici. Cel puțin asa reiese din fotografii. Dependent de șofer, Lucescu a apelat și pentru această ieșire din București la serviciile angajatului. Așa că, după ce i-a luat de acasă, au oprit mai întâi la o benzinărie să se asigure că SUV-ul are suficientă motorină. Cât timp un angajat al benzinărie a alimentat autoturismul, Mircea Lucescu a butonat telefonul mobil, iar soția lui s-a jucat și a hrănit-o pe cea mică. Pentru că cel mai probabil se pregăteau pentru un drum destul de lung, șoferul s-a asigurat că scaunul micuței este confortabil și este loc pentru a fi mutat pe poziția de somn.

„Il Luce” s-a delectat citind un ziar italian

În timp ce Neli își făcea de lucru cu Zoe și încerca să o țină cât mai ocupată, șoferul era atent la trafic, iar „Il Luce” se delecta citind un ziar sportiv. Dat fiind faptul că este unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria fotbalului, fiind selecționer atât pentru echipa națională a României, cât și multe cluburi din lume, Mircea Lucescu  continuă să țină prima pagină a ziarelor de sport. Cel mai probabil, în ediția de zilele trecute a ziarului Gazzetta dello Sport, pe care îl citea în mașină, antrenorul român găsise un articol despre el, mai ales că a devenit cel mai în vârstă antrenor din istoria celei mai importante competiții întrecluburi. Printre recodurile doborâte de „Il Luce” se numără și faptul că în 2015 a devenit al cincilea om care a antrenat 100 de meciuri în Liga Campionilor, după Alex Ferguson, Carlo Ancelotii, Arsene Wegner și Jose Mourinho.

Are trei strănepoți

Mircea și Neli Lucescu sunt căsătoriți de peste 50 de ani, având împreună un copil, pe Răzvan Lucescu. Chiar dacă au fost bunici exemplari și foarte apropiați de copiii lui Răzvan Lucescu, Matei și Maria Luiza, faptul că a antrenat departe de casă a făcut să-i vadă mai rar. Cei doi soți par să recupereze cu cei trei strănepoți pe care îi are. Dacă până de curând se bucurau de băiețelul Mariei Luiza și de fiica lui Matei, de curând a venit în familie și cel de-al treilea, fiica lui Răzvan Lucescu a născut o fetiță, care decoamdată este prea mică pentru a fi lăsată doar în compania străbunicilor.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: