Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Motivul real pentru care Iulia Albu s-a apucat de sport. Ce face iubitul ei aproape în fiecare zi

VIDEO/ Motivul real pentru care Iulia Albu s-a apucat de sport. Ce face iubitul ei aproape în fiecare zi

Iulia Albu a fost întotdeauna o femeie care a avut grijă de silueta ei, fiind la un moment dat suspectă de anorexie din pricina greutății sale, însă multă lume a crezut că asta se datorează unui regim alimentar bine pus la punct. Ce nu știu mulți este că, de câțiva ani, Iulia Albu se menține în formă cu ajutortul antrenamentelor la sala de fitness. Acest imbold către o viață sportivă pare să i-l fi dat chiar logodnicul ei, Mike.

De mai bine de 5 ani, mai precis de când a început o relație cu Mike, Iulia Albu a început să acorde o mai mare atenție sportului și are grijă să nu treacă câteva zile fără să nu facă mișcare. Grijă a avut iubitul ei, care este un adept al sportului, fie că-l face într-un mod organizat, fie că alege să-l facă în parc.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Dovadă sunt cele mai recente imagini cu Mike. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în parcul Herăstrău după o sesiune de jogging. Îmbrăcat și echipat adecvat, iubitul Iuliei și-a încheiat alergarea cu un program de stretch-ing. Mai întâi și-a întins mușchii picioarelor, ajutat fiind de o bancă din parc, apoi a trecut la flotări, ca ma apoi să încheie cu genuflexiuni. În tot acest timp, „partener” îi era unul dintre căței bulldog francez pe care îi are cu Iulia Albu. După antrenament, Mike a urcat în mașina Iuliei Albu, pe care se pare că o conduce atunci când prezentatoarea emisiunii „I.A cu stil” de la Antena Stars nu are nevoie de ea.

Cine este Mike?

Bărbatul care i-a schimbat complet viața Iuliei Albu este alături de mai bine de 5 ani, timp în care s-au afișat împreună destul de rar. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a povestit în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Tot atunci a vorbit pentru prima dată cum l-a cunoscut pe actualul partener de viață și care a fost prima impresie. „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină…Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărul Mike”.