Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Motivul pentru care Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de mariaj. „Treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”

VIDEO/ Motivul pentru care Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de mariaj. „Treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”

Actrițele, cântărețele sau vedetele TV aleg să se prezinte cu numele cu care au devenit cunoscute chiar și după ce se căsătoresc și fac copii. Cele mai multe dintre ele iau în acte numele de familie al soțului, însă sunt unele care preferă să rămână la „numele de scenă”. Din ultima categorie face parte și Elena Gheorghe, care poartă în continuare numele tatălui ei.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România și nu ar avea nevoie să se mai prezinte pe undeva. Totuși, acesta a fost motivul pentru care nu și-a schimbat buletinul.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a povestit Elena Gheorghe pentru EVZ.

Deși cele mai multe femei aleg să ia numele de familie al soțului, tocmai pentru a evita birocrația atunci când pleacă în vreo vacanță cu copiii, artista ne-a mărturisit că din punctul ăsta de vedere nu a întâmpinat niciodată dificultăți. „Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, a mai povestit cântăreața.

„Copiii vor duce mai departe numele lui Cornel”

În cei aproape 10 ani de mariaj, Elena s-a confruntat cu o sumedenie de situații, în care cunoscuții o apelau și după numele de Ene, sau susțineau că acum este în acte Gheorghe-Ene.„Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât”, a mai povestit amuzată Elena, completând că Amelie și Nicolas, cei doi copiii ai ei, vor duce mai departe numele lui Cornel, ei îi acte figurând doar cu numele de Ene. „Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: