Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Momente de panică pentru Florin Salam, iar soția s-a grăbit să-i sară în ajutor. Totul s-a petrecut în mijlocul străzii sub privirea unor prieteni

VIDEO/ Momente de panică pentru Florin Salam, iar soția s-a grăbit să-i sară în ajutor. Totul s-a petrecut în mijlocul străzii sub privirea unor prieteni

La cei 42 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, Florin Salam a început să resimtă viața agitată pe care a trăit-o și să apară problemele de sănătate. Chiar dacă a încercat să se menajeze, a mai anulat câteva recitaluri și a încercat să-și schimbe stilul de viață, acest lucru nu l-au ajutat foarte tare. Cântărețul este în continuare foarte slăbit, chiar zilele trecute era la un pas să cadă din picioare.

Orele nedormite, alimentația neechilibrată, stresul, mai precis stilul dezordonat al vieții sale dintr-un mediu dificil și cu evenimente interminabile și-au pus amprenta. Florin Salam pare că nu mai are deloc vlagă, nici măcar pentru o plimbare de seară alături de cel mai mic dintre copiii lui și actuala parteneră de viață, Roxana Dobre. Cel puțin asta reiese din cele mai recente fotografii realizate de fotoreporterii EVZ, când o plimbare banală s-a transformat într-o panică totală.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Florin Salam și Roxana Dobre au ieșit să-l plimbe pe cel mai mic membru al familiei cu bicicleta. Pe drum s-au întâlnit cu un alt cuplu, prieteni apropiați ai artistului care li s-au alăturat plimbării. Toate bune și frumoase până în momentul în care Florin Salam a dat semne că se simte rău, că rămâne fără vlagă și s-a așezat pe primele trepte care i-au apărut în cale. Se pare că artistului i-a scăzut glicemia, căci soția lui s-a panicat imediat și nu a mai știu ce să facă.

 

Din fericire scena s-a petrecut în apropierea unui supermarket, așa că Roxana a intrat degrabă în magazin de unde a ieșit cu o sacoșă plină de dulciuri. Chiar dacă Simion, fiul cel mic al lui Florin, se învârtea pe lângă mama lui pentru a primi și el ceva dulce, Roxana s-a asigurat mai întâi că lui Florin i-a revenit nivelul de zahăr din organism și nu se mai simte slăbit, ca mai apoi să-i ofere și micuțului o ciocolată.

Imediat după ce a mâncat o gogoașă glazurată cu ciocolată și un corn, Florin Salam a prins din nou energie și a putut să-și continue plimbare. Din păcate, nu au făcut doi pași căci i s-a făcut rău și Roxanei. Probabil că momentul de panică și stresul provocat de problema de sănătate a tatălui copiilor ei au fost prea mult pentru ea. De data asta i-a revenit lui Salam sarcina să-și calmeze soția. Cântărețul de muzică de petrecere a oprit plimbarea, i-a sugerat Roxanei să se așeze un pic jos și s-a pus lângă ea pentru a se asigura că totul este în regulă. Din păcate plimbarea în aer liber s-a transformat într-o șezătoare în fața unui imobil.