Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Milionarul din Silicon Valley își lasă mașina de 350.000 de euro pe mâinile celor de la salubritate. Cum și-a spălat Sebastian Dobrincu cel mai nou model de Lamborghini Huracan

VIDEO. Milionarul din Silicon Valley își lasă mașina de 350.000 de euro pe mâinile celor de la salubritate. Cum și-a spălat Sebastian Dobrincu cel mai nou model de Lamborghini Huracan

Acum doi ani, revista Forbes îl plasa pe Sebastian Dobrincu în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani. Cu o avere de peste 2 milioane de euro, tânărul își permite să-și satisfacă orice capriciu, însă se numără printre acele persoane care preferă să nu iasă în evidență prin lucrurile pe care le deține și nu se fălește cu starea finaciară. Totuși, inevitabil, tânărul atrage toate privirile atunci când iese pe strâzile din București.

Reîntors în România pe perioada restricțiilor, cel supranumit „milionarul din Silicon Valley” încearcă să se adapteze vieții din București. Chiar dacă conduce un Lamborghini Huracan, model unicat pe străzile din Capitală, asta nu-l privează de tot felul de situații, mai mult sau mai puțin amuzante. Una dintre ele s-a desfășurat chiar zilele trecute, unde nu Sebastian a fost protagonist, ci bolid-ul lui în valoare de 350.000 de euro.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Fără să-și dea seama, Sebastian și-a parcat mașina fix pe o stradă care urma să fie spălată de cei de la salubritate. Fotoreporterii EVZ au fost pe fază și au imortalizat fix momentul când o angajată, fără să știe valoarea unei astfel de mașini, își făcea meseria și spăla cu jetul de apă strada și trotuarul. La un moment dat, conștientizând faptul că este totuși o mașină scumpă, nu a insistat cu spălatul, ci a încercat să dea la o parte frunzele căzute pe caldarâm, evitând să stropească în abundență Lamborghini-ul. Din fericire, Sebastian era prin apropriere așa că a venit la fix să mute mașina, ca angajații să poată curăța mai bine zona.

Oprit de un echipaj de poliție pentru verificări

A urcat de grabă în autoturism și a demarat în trombă. Din păcate, atât străzile din București, cât și restricțiile circulație nu i-au permis lui Dobrincu să tureze la maxim bolid-ul. Din fericire, mai bine pentru el, căci, la câteva străzi distanță îl aștepta un echipaj de poliție care l-a oprit imediat ce l-a văzut că vine. Fie că-și doreau să vadă cine se află la volanul unui Lamborghini, model unicat în România, fie că pur și simplu s-a nimerit ca el să fie oprit în trafic pentru verificări, polițiștii i-au cerut să tragă pe dreapta și să prezinte actele la control.

Tânărul s-a conformat, a scos talonul mașinii, asigurarea, dar și carnetul de conducere și l-a înmânat polițistului, care a mers în mașină pentru a le verifica. Câteva minute l-a ținut pe loc, căci imediat i-a înapoiat documentația și l-a lăsat să plece, pesemne că tânărul nu circula nici cu viteză și purta centura de siguranță. După ce a primit actele, Dobrincu a călcat pedala de accelerație a mașinii pe care nici nu visa că va ajunge să o conducă.

„Nici nu puteam visa la așa ceva acum câțiva ani. Vine la pachet cu multe sacrificii și riscuri, dar ambiția și munca fac diferența în viață. E o jucărie și un reminder că tu controlezi cât de imposibile sunt unele dorințe”, a declarat tânărul imediat ce i-a fost livrat bolidul mult visat.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: