Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Marius Niculae se pregătește de însurătoare, dar nu împarte cu viitoarea soție PIN-ul de la cardul bancar

VIDEO. Marius Niculae se pregătește de însurătoare, dar nu împarte cu viitoarea soție PIN-ul de la cardul bancar

După mai multe relații eșuate, înclusiv un mariaj, fostul fotbalist Marius Niculae pare că și-a regăsit liniștea și este pregătit să-și petreacă restul vieții alături de Andreea Constantin. Deși noua iubită l-a făcut să creadă din nou în dragoste, fostul sportiv nu și-a recăpătat pe deplin încrederea în femeile din viața lui. Cel puțin nu atât de mare încât să-i arate codul PIN de la cardul bancar.

Marius Niculae este pregătit să întemeieze o familie cu noua sa parteneră de viață, însă nu la fel de pregătit să lase contul bancar pe mâinile ei. Ce-i drept de-a lungul timpului multe dintre femeile cu care a încercat să aibă o relație au profitat de starea lui financiară și au fost la un pas să-l aducă la faliment.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

După ce s-a „fript” de mai multe ori, Niculae este acum mult mai precaut. Dovadă că, zilele trecute, fostul fotbalist nu a lăsat-o pe Andreea să se uite la bancomat în momentul în care a mers să depună niște bani pe card. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi într-un centru comercial din București.

Marius Niculae și logodnica lui, Andreea Constantin, nu au mers la cumpărături, ci la o bancă pentru ca fostul atacant să depună niște bani. Cât timp el a stat în fața ATM-ului, tânăra s-a plimbat pe lângă el.

„Mâncat de bani” de fosta iubită

Luni întregi, Marius Niculae a ținu prima pagină a ziarelor cu scandalurile în care era implicat alături de fosta lui iubită, Oana Marica. Chiar dacă a cerut-o de soție cu un inel cu diamant extrem de scump, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai și o vedea mama copiilor săi, acest lucru nu l-a oprit pe Marius Niculae să o acuze, atunci când s-au despărțit, de adulter și mai apoi că a stat cu el din interes. Fostul sportiv mărturisea în trecut că, pentru a o ține alături de el pe Oana Marica, a cheltuit o mare parte din agoniseala de-o viață doar pentru a-i satisface toate capriciile și pentru a o duce în toate vacanțele luxoase pe care aceasta și le dorea.