Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Legăturile neștiute între Dan Bittman, Gabi Balint și Bogdan Enoiu. Au dat sprițul pe un pahar cu bere!

VIDEO/ Legăturile neștiute între Dan Bittman, Gabi Balint și Bogdan Enoiu. Au dat sprițul pe un pahar cu bere!

Alăturarea dintre Dan Bittman, Gabi Balint și Bogdan Enoiu este oarecum ciudată, mai ales că cei trei fac parte din medii diferite. Unul este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, un altul a fost o legendă a fotbalului românesc, iar celălalt un om de afaceri potent financiar. La prima vedere se pare că nu există nicio legătură între ei, însă se pare că aceștia se cunosc de ani buni și de-a lungul timpului au lucrat împreună în diverse situații.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei trei în această formulă pe terasa unui restaurant din centrul Capitalei, deținut de cunoscutul jurnalist Marius Tucă. Dan Bittman, Gabi Balint și Bogdan Enoiu cu siguranță nu discutau despre vreun concert sau un meci de fotbal, ci cel mai probabil de vreo colaborare.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/22

Se prea bine știe că omul de afaceri, Bogdan Enoiu activează în domeniul publicitar, iar ceilalți doi, cel puțin în ultimii ani, au tot făcut parte în diferite campanii. Chiar Cătălin Lascu, unul dintre cei mai cunoscuți directori de marketing al brand-urilor de băuturi carbogazoase din România, povestește într-un interviu pentru Wall-Street despre legătura din Bogdan Enoiu și Dan Bittman. „Bogdan Enoiu venea la întâlnire direct de la stadion, unde aranjase bannerele împreună cu ceilalți 2-3 oameni din Clip Advertising, și se lupta în luptă dreaptă pe bugetele de marketing Coke cu Paul Radu și Michael Kammrath, care reprezenta pe atunci McCann. The Zoltan Szigeti și Mihaela Nicola erau account managers pe cont, Tino Furtună și Dan Bittman colaborau la spoturi, Marian Alexu era director de vânzări pe zona București, iar domnul Tăriceanu conducea Radio Contact și ne căuta din când în când cu oferte media. Ce vremuri”, își aduce aminte Cătălin Lascu despre cum se desfășurau lucrurile în urmă cu peste 20 de ani.

Marius Tucă a venit să-i salute

Ca un adevărat proprietar de restaurant, Marius Tucă își face timp să discute cu clienții lui, fie doar că îi salută, fie că îi întrebă dacă au nevoie de ceva sau dacă totul este în perfectă ordine. Așa s-a întâmplat și când i-a văzut pe cei trei la una dintre mesele din restaurantul unde este asociat. Moderatorul TV a mers la Bittman, Balint și Enoiu pentru a-i saluta, dar și pentru a schimba câteva cuvinte.

După cum se vede și în imagini aceștia par să aibă o relație de amiciție, căci fiecare dintre ei s-a bucurat de revedere. Tucă nu a zăbovit prea mult la masa acestora și după ce a schimbat câteva cuvinte i-a lăsat să-și continue discuțiile.

Bogdan Enoiu le-a făcut cinste

La finalul întâlnirii, după ce fiecare și-a savurat licoarea comandată, iar Dan Bittman și-a terminat berea, cei trei au cerut nota de plată. Deși, de cele mai multe ori, atunci când sunt doar bărbați la o masă, se împarte în mod egal nota de plată, omul de afaceri Bogdan Enoiu a insistat să facă el cinste. Pesemne că el a fost cel care a inițiat întâlnirea și a considerat că este de datoria lui să plătească cosumația. Ce-i drept, conform informațiilor care circulă prin presă, Enoiu ar fi cel mai potent financiar dintre cei trei. Despre omul de afaceri se știe că derulează mai multe afaceri în domeniul publicitar, dar deține și o firmă de închiriere a trotinetelor electrice. Totodată el deține și o companie de distribuție a energiei electrice care furnizează energie electrică Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, din Constanța. Firma lui Enoiu a obținut un contract în valoare de 1,152 milioane de lei la care se adaugă TVA, pentru 12 luni, conform celor de la mediaflux.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: