Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ La 70 de ani, Sorin Oprescu nu poate renunța la viciul pe care l-a dezvoltat de când era student la Medicină

VIDEO/ La 70 de ani, Sorin Oprescu nu poate renunța la viciul pe care l-a dezvoltat de când era student la Medicină

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, poate că are multe vicii, însă cu siguranță este dependent de cafea. Deși se apropie de 70 de ani, vârstă pe care o va împlini zilele viitoare, și este atent la regimul alimentar, există o licoare la care nu poate renunța indiferent de momentul zilei. La cafea!

Cel mai probabil în timpul studenției, când avea de studiat încontinuu pentru Facultatea de Medicină pe care absolvit-o și mai apoi în gărzile pe care le făcea la Spitalul Universitar de Urgență București, și-a dezvolat dependența de cafea. Acum, Sorin Oprescu are nevoie de licoare chiar și în mijlocul zilei, când este în timpul liber

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Cel puțin asta reiese din cele mai recente imagini realizate de fotoreporterii EVZ. Zilele trecute, fostul primar, a ieșit din casă pentru a merge într-un centru comercial, acolo unde și-a căutat ceva de îmbrăcat, dar a luat și mâncare pentru acasă de la un restaurant chinezesc. Înainte să părăsească mall-ul, medicul chirurg a mai făcut o scurtă oprire la o cafenea. Așa cum spune Angelica Gușă, fosta lui secretară de pe vremea când era primar al Capitalei, Sorin Oprescu preferă cafeaua lungă, fără zahăr.

„Domnul doctor preferă espresso lung, cu două pastile de zaharină”, povestea Angi în perioada în care îi aducea în fiecare dimineață cafeaua fostului politician.

Luna viitoare află sentința finală în dosarul de corupție

Chiar dacă a purtat masca de protecție atât în incinda centrului comercial, cât și pe tot drumul pân04ă la mașină, se putea totuși remarca faptul că Sorin Oprescu nu era tocmai în cea mai bună stare. În curând își va afla sentința finală în dosarul de corupție în care a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare de instanța de fond. Medic și manager, în trecut, al Spitalului Universitar din București, Oprescu e judecat, alături de 8 persoane, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat. La ultimul termen, Curtea de Apel București, a stabilit pronunțarea deciziei, dar și redactarea motivării pentru 9 decembrie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: