Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Ioana Băsescu și-a transformat soțul în…valet. Radu Pricop o conduce la mașină și îi cară poșeta de 20.000 de euro

VIDEO/ Ioana Băsescu și-a transformat soțul în…valet. Radu Pricop o conduce la mașină și îi cară poșeta de 20.000 de euro

Nu este pentru nimeni un secret că Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, este obișnuită cu luxul. Pe lângă imobilele pe care le deține, în valoare de milioane de euro, accesoriile scumpe cu care se afișează, Ioana conduce și mașini ediție limitată. Cu o așa avere nu poate avea decât un statut de „prințesă”, iar soțul ei, Radu Pricop încearcă să o facă se simtă ca una adevărată.

Acest aspect se poate observa și din imaginile realizate de fotoreporterii EVZ. Zilele trecute, după o zi de muncă la cabinetul ei notarial, Ioana a fost așteptată de soțul ei, Radu Pricop, însă nu pentru a o scoate în oraș, ci pentru a merge la sediul unui dezvoltator imobiliar.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Așa cum precizam mai devreme, ginerela lui Traian Băsescu are grijă ca soția lui să fie tratată regește. Deși nu au plecat împreună spre locul unde aveau treabă, Radu și-a condus partenera până la mașină, un superb Morgan Aero, ediție limitată. Pentru că Ioana avea un dosar cu acte, Radu s-a oferit să care el poșeta în valoare de 20.000 de euro, dar și un joc Lego, pe care cel mai probabil Ioana îl comandase pentru fiul ei, Radu, în vârstă de șase ani.

Deoarece își lăsase autoturismul decapotat în parcare, sub copacii de pe stradă, Ioana a fost nevoită să curețe mai întâi frunzele căzute, ca mai apoi să poată urca la volan. În tot acest timp, tatăl fiului ei a deschis portbagajul și a pus înăuntru geanta de zeci de mii de euro și cadoul fiului ei, apoi și-a luat rămas bun de la soția lui.

Conduce un autoturism ca al regretatului Dinu Patriciu

În 2010, Dinu Patriciu devenea primul proprietar al unui automobil Morgan Aero 8 pe care dădea 250.000 de euro. În lume s-au produs doar 200 de exemplare din acest model. Dacă mașina lui Dinu Patriciu a fost scoasă la licitație de Dana Patriciu, banii de pe urma vânzării urmând să acopere o datorie la bancă, cea a Ioanei Băsescu atrage în continuare toate privirile atunci când este scoasă pe străzile din București.

A plecat cu taxiul și un teanc de acte

Ajunși la sediul dezvoltatorului imobiliar, Ioana și Radu au petrecut câteva ore bune înăuntru, pesemne că vizita lor era una de afaceri. La un moment dat, Ioana a parcat mașina la sediul firmei, a luat în grabă un teanc de acte și a chemat un taxi pentru a ajunge mai repede în locul unde avea nevoie. Dat fiind faptul că a urcat în taxi fără geanta Hermes și fără cadoul fiului ei, tindem să credem că nu s-a dus spre casă, ci doar să rezolve o problemă profesională. La scurt timp după ea, Radu Pricop a ieșit și el din sediu, a comandat de această dată un Uber și a plecat spre locul unde avea treabă.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: