Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Întâlnire plină de râsete între Cornel Palade și o tânără. Pare că îi merge din ce în ce mai bine după despărțirea de Romică Țociu

VIDEO/ Întâlnire plină de râsete între Cornel Palade și o tânără. Pare că îi merge din ce în ce mai bine după despărțirea de Romică Țociu

După mai bine de 20 de ani, timp în care atunci când se rostea numele lui Țociu era imediat asociat cu Palade și invers, cei doi comedianți s-au separat. Cei doi nu doar că nu mai fac spectacol împreună, dar pare că nici nu mai sunt în relații bune. În timp ce Romică Țociu are un moment la „Splash! Vedete la apă”, Cornel Palade vrea să se reinventeze.

Ajuns la aproape 70 de ani, Cornel Palade are același chef de muncă și pare deschis la tot felul de proiecte. Ba mai mult, pregătește chiar să urce din nou pe scenă, însă nu în calitate de comediant, ci ca solist. Nu este pentru prima dată când Palade face muzică, însă de această dată este decis să aibă un album propriu.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Conștient de faptul că în momentul în care Romică Țociu l-a scos din schemă, atenția asupra lui a scăzut, așa că încearcă să se managerize singur. Chiar zilele trecute s-a întâlnit cu o jurnalistă care l-a solicitat pentru a face un interviu mai amplu.

Faptul că de-a lungul timpului, pe vremea când forma un duet cu Romică Țociu, actorul Cornel Palade a preferat să stea mai retras, să nu fie prea vocal, să-și țină viața personală cât mai discretă, acum are nevoie de ajutor pentru a-și promova noile proiecte. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în compania unei domnișoare pe terasa unei cafenele din cadrul centrului comercial din Băneasa. Deși jurnalista venise pregătită cu un set de întrebări și se documentase de viața și cariera lui Palade, nu a avut nevoie să citească de pe foaie întrebările căci actorului i-a plăcut compania ei și i-a vorbit încontinuu. În majoritatea timpului tânără doar dădea din cap, fiind absorbită de poveștile lui Cornel Palade, întrerupându-l din când în când pentru a-i cere mai multe detalii.

După întâlnirea care a fost de bun augur pentru ambele părți, ținând cont de zâmbetele pe care ambii le afișau și de modul în care au încheiat discuția, comediantul și jurnalista și-au luat rămas bun și au luat-o în direcții opuse. În timp ce el s-a dus către parcare, acolo unde își lăsase automobilul, tânăra s-a îndreptat către stația de autobuz și, înainte de a urca în mijlocul de transport în comun a dat câteva telefoane, pesemne pentru a anunța în redacție că a finalizat interviul cu Palade.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: