Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Imagini rare cu Dan Diaconescu și fiica lui, Dona. Cum își petrec cei doi timpul liber

VIDEO. Imagini rare cu Dan Diaconescu și fiica lui, Dona. Cum își petrec cei doi timpul liber

După ce s-a retras de pe micile ecrane, Dan Diaconescu a devenit din ce în ce mai discret cu viața lui. Fostul patron de la OTV este văzut destul de rar în prezența soției sau a singurul său copil, Dona Milena. Deși încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica lui, Dona se apropie vertiginos de adolescență și nu mai pare dispusă să aibă așa de multe activități în compania tatălui ei.

Fostul realizator de emisiuni nocturne încearcă să recupereze cei aproape trei ani în care a lipsit de lângă fiica lui, fiind încarcerat la penitenciarul Rahova, astfel că o ia pe Dona Milena, chiar și atunci când merge la cumpărături în supermarket. La cei 13 ani, Dona este deja domnișoară în toată regula și nu prea mai este entuziasmată de astfel de activități alături de tatăl ei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Cel puțin asta se vede în imaginile realizate de fotoreporterii EVZ. Deloc bucuroasă că trebuie să aștepte la coadă și să scaneze articolele pe care le alesese alături de tatăl ei, Dona Milena părea mai mult plictisită și nerăbdătoare să ajungă acasă. Acest lucru nu părea să-l intereseze prea tare pe fostul patron de la OTV, care îi spunea fiicei sale să ia produsele din coș și să le scaneze, în timp ce el căuta cardul ca să plătească cumpărăturile. După ce a ieșit cu sacoșa plină, Dan Diaconescu și fiica lui s-au urcat în celebrul său Bentley și au plecat spre casă.

Profitând de faptul că nu mai este implicat în niciun proiect pe micul ecran și are mai mult timp liber decât atunci când modera emisiunile nocturne la OTV, Dan Diaconescu vrea să fie cât mai activ în viața fiicei sale. Astfel că, o duce și o aduce de la școală, o scoate în oraș și atunci când ai timp merg să ia masa la diferite terase din Capitală. Uneori îi însoțește și soția omului de afaceri, Emilia Bățău, însă de cele mai multe ori ies singuri în oraș.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: