Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Gigi Becali nu se dezice nici în starea de alertă. Fără masca chiar și în spațiile închise

VIDEO/ Gigi Becali nu se dezice nici în starea de alertă. Fără masca chiar și în spațiile închise

De când a început pandemia și a purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie, Gigi Becali a afirmat sus și tare că el nu își va pune niciodată „botniță” indiferent care vor fi restricțiile impuse. Omul de afaceri se ține de cuvânt și, nici în starea de alertă, nu poartă masca de protecție în spațiile închise, cu atât mai mult pe stradă.

Chiar dacă s-a testat periodic, fiind obligat de anumite circumstanțe, Gigi Becali este de părere că se poate feri de infectarea cu Covid-19 și prin alte mijloace, nu doar purtând masca de protecție. „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”, a răspuns latifundiarul ori de câte ori a fost întrebat de ce stă fără mască

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Mai mult, se pare că patronul FCSB îi inspiră și pe cei din staff-ul său, sau cel puțin pe Ionuț Luțu, omul lui de bază, care îi urmează exemplul. Dovadă sunt cele mai recente imagini cu cei doi. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit la sediul băncii unde Gigi are conturile, din cartierul Dorobanți. Ambii au intrat în locație fără mască de protecție, în ciuda faptului că a devenit obligativitate purtarea ei în spațiile închise. Fiind client fidel și cunoscut de toți angajații, se pare că nimeni nu a avut curaj să-i spună milionarului care sunt noile reglementări.

După ce a petrecut minute bune în sediul băncii, Gigi Becali a ieșit în grabă, urmat îndeaproape de Luțu. Chiar dacă este omul de bază și este mereu văzut în compania omului de afaceri, Ionuț nu merge aproape niciodată în mașină cu șeful, ci conduce propriul autoturism. Așa s-a întâmplat și zilele trecute. L-a condus pe Gigi la mașină, i-a înmânat niște acte și după ce au mai schimbat câteva vorbe, Luțu s-a dus spre mașina lui, iar Becali a demarat în trombă.

Nu vrea să se vaccineze

Omul de afaceri nu se abate de la principiile lui nici în ceea ce privește vaccinarea. Patronul FCSB a spus public că nu-și va obliga fotbaliștii să se vaccineze indiferent ce vor susține medicii specialiști sau care vor fi interdicțiile. „Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig. Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonț în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii face ce vor, dar au înțeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăeri, nu te poate obliga nimeni să-ți bagi o substanță în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împușcati-mă! Cordea a venit pozitiv de la echipa națională. I-am făcut test PCR și a ieșit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testați și joacă, iar cineva se îmbolnăvește și moare, cine răspunde? Cei nevaccinați sunt testați!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.