Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Fostul socru al Elenei Băsescu e un om bogat, dar atent la mărunțiș. Bebe Ionescu conduce o mașină de 100.000 euro, dar merge pe jos pentru 50 de bani
VIDEO

VIDEO. Fostul socru al Elenei Băsescu e un om bogat, dar atent la mărunțiș. Bebe Ionescu conduce o mașină de 100.000 euro, dar merge pe jos pentru 50 de bani

Omul de afaceri Gheorghe Ionescu, tatăl lui Bogdan zis Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, este un om bogat. Dar deloc risipitor. Dimpotrivă.

Gheorghe Ionescu, zis Bebe Ionescu, a fost partener de afaceri al fostului Ministru al Economiei, Adriean Videanu, fost director al Fondului Proprietatii de Stat, și membru în consiliile de administrație a două companii cheie ale statului român, Petrom si Eximbank.

Potrivit declarațiilor de avere din perioada când lucra la stat, pe la nivelul anului 2012, fostul socru al Elenei Băsescu deținea șase terenuri, două case de locuit, două spații comerciale, tablouri și bijuterii în valoare de 95.000 de euro. La rubrica active financiare, adică banii din conturi, Bebe Ionescu avea 140.000 de euro si 560.000 de lei, adică un total de aproximativ 270.000 de euro. La rubrica „plasamente, investiții și împrumuturi”, avea acțiuni, la diverse firme, în valoare totală de 4,56 milioane de lei, adica 1 milion de euro.

Cu S-ul la supermarket pentru pâine și detergent

Ca orice om bogat, Bebe Ionescu are și-o pasiune costisitoare: e colecționar de mașini de lux, dar pe care le folosește, în general, pentru drumuri scurte, prin oraș. Dacă anul trecut bătea bulevardele la volanul unui Mercedes G, a căruia valoare ajunge până la 200.000 de Euro, în cele mai recente fotografii în posesia cărora a intrat EvZ, afaceristul a dat o tură de shopping gospodăresc cu un nou-nouț Mercedes S, mașină care costă în jur de 100.000 de euro.

Că a cumpărat pâine și detergent, nu e ceva ieșit din comun. Și afaceriștii mânâncă și spală. Unii bani, dar asta e altă poveste. Dar Bebe Ionescu a dat dovadă că e un om cilivizat, dar mai ales chibzuit și, după ce a aranjat frumos produsele în portbagajul mașinii de 100.000 de euro, a pornit pe jos, a făcut un ditamai tur de parcare și a dus căruțul la locul lui. Fără să uite să-și recupereze, desigur, moneda de 50 de bani.

Bebe Ionescu

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: