Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, în compania Andreei Cosma, cea cunoscută și drept una dintre cele mai sexy deputate. Deși cei doi erau singuri, fără iubitul fostei deputate sau știrista de la Kanal D, întâlnirea dintre cei doi nu părea una de natură amoroasă, ci mai de grabă una de afaceri.

Cel puțin așa se remarcă pe fețele celor doi. În timp ce Andreea pare mai preocupată de prânz, pe Sabin îl ia somnul, cască de câteva ori și pare că i se închid și ochii pe parcursul conversației cu sexy deputata.

A lăsat-o singură la masă

Soțul Simonei Pătruleasa s-a dezmeticit în momentul în care a simțit că cineva îi privește. Când a sesizat că este fotografiat, s-a ridicat subit de la masă și s-a făcut nevăzut. Sabin nu a mai ținut cont de niciun cod al bunelor maniere, căci a fost mai important să nu fie fotografiat în compania Andreei decât să aștepte ca interlocutoarea lui să termine de savurat masa și să părăsescă împreună terasa restaurantului în care își dăduseră întâlnire.