Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Soțul Simonei Pătruleasa a ieșit la masă cu sexy deputata Andreea Cosma. Sabin Ivanof „s-a evaporat” când a văzut că este fotografiat
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Soțul Simonei Pătruleasa a ieșit la masă cu sexy deputata Andreea Cosma. Sabin Ivanof „s-a evaporat” când a văzut că este fotografiat

După mai multe afaceri eșuate în domeniul imobiliar, Sabin Ivanof încearcă să se repună pe picioare și pare că cere sfaturi de la oricine poate să-i dea. Soțul Simonei Pătruleasa și-a încercat norocul și cu Andreea Cosma, fostul deputat PSD, care în trecut a fost acuzată că ar fi întrăinat mai multe imobile ce făceau parte din activul Ciuperceasca.

Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, în compania Andreei Cosma, cea cunoscută și drept una dintre cele mai sexy deputate. Deși cei doi erau singuri, fără iubitul fostei deputate sau știrista de la Kanal D, întâlnirea dintre cei doi nu părea una de natură amoroasă, ci mai de grabă una de afaceri.

Cel puțin așa se remarcă pe fețele celor doi. În timp ce Andreea pare mai preocupată de prânz, pe Sabin îl ia somnul, cască de câteva ori și pare că i se închid și ochii pe parcursul conversației cu sexy deputata.

A lăsat-o singură la masă

Soțul Simonei Pătruleasa s-a dezmeticit în momentul în care a simțit că cineva îi privește. Când a sesizat că este fotografiat, s-a ridicat subit de la masă și s-a făcut nevăzut. Sabin nu a mai ținut cont de niciun cod al bunelor maniere, căci a fost mai important să nu fie fotografiat în compania Andreei decât să aștepte ca interlocutoarea lui să termine de savurat masa și să părăsescă împreună terasa restaurantului în care își dăduseră întâlnire.