Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Obrazul subțire, pe cheltuială se ține. Horia Brenciu își ia costume de mii de euro
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Obrazul subțire, pe cheltuială se ține. Horia Brenciu își ia costume de mii de euro

Cu o carieră de aproape 30 de ani, timp în care a fost implicat în tot soiul de proiecte TV, dar a și umplut Sala Palatului la spectacolele lui, Horia Brenciu se numără printre cei mai bine plătiți artiști de la noi. Conștient de faptul că imaginea este importantă, Brenciu ajunge să cheltuiască mii de euro pe haine.

Chiar dacă nu a mai avut concerte în ultimul an și emisiunea unde era jurat, „Vocea României” a fost scoasă din grila PRO TV-ului, Horia Brenciu pare că mai găsește resursele necesare pentru a-și achiziționa costume de câteva mii de euro. Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Brenciu în momentul în care intra într-un magazin care comercializează costume bărbătești. Cu prețuri care pornesc de la 4000 de lei, sacourile sau pantalonii eleganți vândute în acest magazin sunt pe placul oamenilor de afaceri, dar și al artiștilor din România. Ștefan Bănică este de altfel un client fidel al brand-ului italian. Chiar dacă un sacou asemenea celui pe care l-a probat Brenciu zilele trecute ajunge undeva la 2000 de euro, artistul este de părere că moda trebuie să fie importantă pentru orice persoană și susține că produsele bune nu pot fi și ieftine.

„Pentru o femeie, pentru bărbați, pentru copii, pentru întreaga planetă, moda este estențială. Oricine trebuie să fie preocupat de modă. Când cânt alături de orchestra mea, trebuie să mă simt bine. Dacă mă simt încorsetat, ceva nu este în regulă. Anumite costume pe care le-am achiziționat costau și peste 100 milioane de lei vechi. Întotdeauna vor fi lucruri care vor costa mai mult, iar altele care vor costa mai puțin. Dar, dacă vrei calitate, trebuie să mai încerci puțin fundul buzunarului. De obicei, și în muzică, și în modă, chiar și în televiziune, calitatea costă. Nu cred că am luat vreun lucru vestimentar ieftin. Iau ceea ce îmi place, dacă e scump, îmi asum riscul”, povestea Brenciu în urmă cu câțiva ani.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: