Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Lavinia Pîrva este mamă, soție, vedetă TV, antreprenoare și…fotomodel. Soția lui Bănică își pozează oriunde apucă hainele creație proprie
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Lavinia Pîrva este mamă, soție, vedetă TV, antreprenoare și…fotomodel. Soția lui Bănică își pozează oriunde apucă hainele creație proprie

Lavinia Pîrva este o înșiruire întreagă de atribute, pe lângă mamă, soție, vedetă TV (n.r. are o colaborare la PRO TV și apare săptămânal în emisiunea „Vorbește lumea” cu o rubrică de parentig), bruneta s-a lansat și în afaceri. Soția lui Ștefan Bănică nu doar că croiește haine pentru femei, dar este și imaginea propriului brand. Fosta Miss Timișoara a revenit mai nou și la primul ei job, cel de fotomodel.

Zilele trecute, fotorepoterii EVZ au întâlnit-o pe soția lui Ștefan Bănică Jr în momentul în care ieșea de pe terasa unui restaurant din zona de Nord a Capitalei. Lavinia își invitase o prietenă să ia împreună micul dejun. Profitând de prezența ei, după ce cinstit-o cu o cafea  și o porție de clătite cu fructe proaspete, Lavinia și-a rugat amica să o ajute cu o ședință foto ad-hoc.

Deoarece era îmbrăcată cu unul dintre treningurile pe care le comercializează, bruneta a profitat de faptul că nu ploua și s-a pozat din toate unghiurile. Mai întâi au căutat un cadru bun, destul de ferit de privirile curioase ale trecătorilor și s-au pus pe pozat. Ca o adevărată profesionistă, deși n-a mai fost în postura de fotomodel de ani buni, Lavinia s-a simțit în largul ei, chiar dacă fotografiile erau făcute cu telefonul mobil. Cele două nu au încheiat shooting-ul până când Pîrva nu a verificat fiecare poză în parte și nu a fost mulțumită de rezultat.

Vinde un trening cu 500 de lei 

Soția lui Ștefan Bănică se pare că face bani frumoși de pe urma afacerii cu haine pe care a dezvoltat-o în perioada pandemiei. Un trening asemenea celui pe care îl purta zilele trecute și pe care l-a pozat în mijlocul străzii, costă nici mai mult, nici mai puțin de 500 de lei. Pe magazinul ei virtual, acest trening este printe cele mai ieftine, având produse a căror prețuri ajung și la 600-700 de lei.