Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Iubita lui Cristian Boureanu circulă doar cu șofer. S-a răzbunat pe angajat după ce a lăsat-o câteva secunde în ploaie
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Iubita lui Cristian Boureanu circulă doar cu șofer. S-a răzbunat pe angajat după ce a lăsat-o câteva secunde în ploaie

Laura Dincă are o relație cu Cristian Boureanu de mai bine de șapte ani, timp în care fostul politician a încercat să o răsfețe cu daruri scumpe și vacanțe exotice, compensând astfel diferența de 24 de ani dintre ei. Deoarece nu are permis de conducere, ori de câte ori are de făcut shopping sau de rezolvat treburi prin oraș, tânăra circulă doar cu șofer.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Laura Dincă în trafic, în mașina iubitului ei, însă la volan fiind șoferul acestora. Deși angajatul a făcut mai multe manevre periculoase, a blocat traficul și a încercat să se strecoare printre mașini pentru a găsi un  loc de parcare cât mai aproape de locația unde Laura a avut treabă, acesta a făcut o greșeală care l-a costat mai târziu. La un moment dat, după ce Laura s-a întors de la un magazin care comercializează cosmetice de unde cel mai probabil și-a luat un parfum, șoferul a lăsat-o pe Laura să stea câteva secunde în ploaie deoarece uitase să descuie automobilul. Vizbil deranjată de ploaia, care nu era deloc măruntă, iubita fostului deputat avea să-i întoarcă gestul în clipa în care au ajuns acasă.

După ce au mai făcut o oprire către un restaurant, de unde au luat mâncare la pachet, Laura și șoferul s-au îndreptat spre casa unde Dincă și Boureanu își trăiesc povestea de dragoste. Acolo, Laura nu s-a deranjat să ia nicio pungă cu cumpărături, ci și-a lăsat angajatul să care totul în casă, în ciuda faptului că acesta nu avea umbrelă și ploua din ce în ce mai tare.

Pregătită să devină mămică

Posesoarea unui corp de invidiat, Laura a ales pentru această ieșire o ținută simplă, dar care i-a pus în vedere formele. Deși are un business, prin care comercializează produse vintage semnate de mari designeri, tânăra face bani în continuare cu ajutorul siluetei. Dincă este implicată în tot felul de proiecte și campanii și pozează pentru branduri de haine. Cu toate acestea este pregătită să renunțe la cariera de model pentru cea de mămică. Încă de la începuturile relației, Laura a declarat că vrea copii cu Boureanu și mai ales că vrea să-i facă de tânără, preconizând că va deveni mamă până împlinește vârsta de 23 de ani. Ajunsă însă la 24 de ani, manechinul și-a schimbat perspectiva, iar acum este de părere că mai întâi să devină oficial „doamna Boureanu” și mai apoi să devină mămică.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: