Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cuza de la „Noaptea târziu” o lasă mai ușor cu dragostea și mai mult cu munca. Vrea să revină în forță

VIDEO/ Cuza de la „Noaptea târziu” o lasă mai ușor cu dragostea și mai mult cu munca. Vrea să revină în forță

Participarea la reality show-ul „Asia Express” a fost ca un refresh pentru trupa „Noaptea Târziu” deși doar doi dintre cei trei componenți au făcut echipă pe „drumul împăraților”. Profitând de acest nou capital de imagine, Cuza, sau Adrian Popescu pe numele din buletin, încearcă să se axeze mai mult pe carieră decât pe viața amoroasă. Dovadă că întâlnirile lui nu sunt cu vreo iubită, ci cu oameni cu care ar putea avea diverse colaborări.

Asta s-a întâmplat și zilele trecute când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Cuza pe terasa unui restaurant din zona Floreasca.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Dacă inițial părea că a ieșit singur la masă, cântărețul de fapt își dăduse întâlnire cu un prieten. Pentru că timpul este destul de limitat pentru el, nu a avut răbdare să-i acorde amicului său cele „15 minute academice” și a început să-l sune la telefon pentru a-l grăbi. Se pare că întârzierea a avut loc cauza deficitului de locuri de parcare în acea zonă, căci bărbatul a venit într-un suflet spre restaurantul unde-l aștepta Cuza.

 

Prima parodie pe 2021 este despre vaccinare

De când s-a întors din Asia, Cuza a fost implicat în tot soiul de proiecte. Pe lângă rolul de co-prezentator al emisiunii „Neatza de weekend”, mai are emisiune la Radio ZU, alături de Răzvan Popescu, dar moderează și emisiunea „Asia Mai Târziu”, difuzată pe Antena Play, alături de prietenul cel mai bun, Emi, însă simte că este loc și de altele noi, de alte provocări. De curând, după luni de pauză, a scos împreună cu trupa lui, și o piesă nouă, o parodie despre situația actuală din România, mai precis de restricțiile privind vaccinarea și pașaportul verde.

„Frecvența scăzută a pieselor nu se datorează niciunul proiect TV în care am fost sau suntem implicați în momentul de față, ci a fost o decizie la nivel de grup de a rări frecvența din cauza pieselor care sunt acum ascultate, respectiv manele. Nu avem o problemă la nivel personal cu acest tip de muzică, pur și simplu identitatea proiectului nu are nimic în comun cu genul asta muzical”, a povestit Cuza.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.