Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum trece Tiberiu Argint peste despărțirea de Andreea Bălan. Tânărul nu pare așa afectat de separare

VIDEO/ Cum trece Tiberiu Argint peste despărțirea de Andreea Bălan. Tânărul nu pare așa afectat de separare

În luna septembrie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint ștergeau toate pozele de pe social media în care apăreau împreună și lăsau impresia că povestea lor de iubire s-a terminat după un an și jumătate de relație. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat despărțirea, există voci care susțin că nu mai este nicio cale de împăcare între ei.

Rămâne de văzut dacă cei doi își vor mai da o șansă, însă până atunci fiecare trece peste despărțire în propriul mod. Dacă Andreea Bălan a ales să plece într-o vacanță în Egipt, Tiberiu Argint a rămas în București și pare că trece foarte ușor peste separarea de artistă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au văzut pe Tiberiu pe terasa acoperită a unei cafenele din București. Dacă inițial părea ușor deprimat și îngândurat și „suda” țigară după țigară, când a început să vorbească la telefon, fața tânărului s-a luminat. Deși era singur la cafea, după gestica lui părea că de partea cealaltă a convorbirii telefonice se afla o domnișoară care reușea să-i readucă zâmbetul pe buze.

A avut aceeași soartă ca George Burcea

Deși nu este nicio declarație oficială, conform surselor, se pare că despărțirea dintre cei doi a venit din aceleași motive pe care le-a convocat și fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea. În ultimele luni se pare că se certau din ce în ce mai des, Andreea fiind cea care începea disputele, aducându-i mereu reproșuri lui Tiberiu. Problema cea mai mare era aceea că fratele Soniei Argint nu părea dispus să facă pasul spre o căsătorie, așa cum își dorea Bălan și mai mult, nu se implica în viața de familie a acesteia, mai precis în anul și jumătate de relație nu încercat să-și facă o relație apropiată cu fiicele artistei și nu se implica în activitățile cu ele. Sătul de tot soiul de reproșuri, tânărul a început să se distanțeze de cântăreață, ceea ce ușor-ușor a dus la despărțire.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: