Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum trec unele femei peste despărțiri. Ioana Năstase a mers să-și cumpere diamante pentru a suporta mai ușor separarea de Ilie Năstase

VIDEO/ Cum trec unele femei peste despărțiri. Ioana Năstase a mers să-și cumpere diamante pentru a suporta mai ușor separarea de Ilie Năstase

Aflată la a doua tentativă de a divorța de Ilie Năstase, Ioana Simion declara că este mai hotărâtă ca niciodată să încheie acest capitol din viața ei și că are nevoie de liniște pentru a trece mai ușor peste despărțirea de fostul tenismen. Deși inițial susținea că vrea să se retragă într-un loc liniștit, cel mai probabil la vreo mănăstire, pentru a-și face ordine în gânduri, se pare că încă doamna Năstase s-a răzgândit.

Ioana Năstase nu a mai avut nevoie de meditație pentru a trece mai ușor peste divorțul de Ilie Năstase, ci de o sesiune de shopping. Pe premisa „ce face o femeie când este tristă? Își cumpără diamante!”, Ioana a mers de grabă la magazinul unui cunoscut brand de bijuterii de lux.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/18

Ce-i drept doar o femeie cu bani își poate permite această extravaganță atunci când este tristă, însă Ioana Simion nu duce lipsă de fonduri. Femeia a venit în mariajul cu Ilie cu propriile genți de firmă, imobiliare și mașini, dobândite din timpul căsniciei cu fostul soț. Chiar dacă fostul tenismen a încercat mereu să o răsfețe oferindu-i tot felul de accesorii, piese vestimentare și chiar o mașină de sute de mii de euro, Ioana Simion și-a cumpărat multe cadouri și din banii ei. Printre acestea fiind și un cal în valoare de 25.000 de euro.

Astfel că, în timp ce așteaptă termenul de judecată pentru a încheia căsnicia cu Ilie, femeia își găsește fericirea și în lucruri materiale. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care părăsea un centru comercial. De această dată Ioana nu a plecat încărcată de tot felul de pungi și sacoșe, ci se pare că a avut ca țintă doar un anumit magazin, o bijuterie de lux. Îmbrăcată cu un costum roșu, de piele, destul de mulat, Ioana nu părea deloc afectată de ultimele evenimente care se întâmplă în viața ei, ci avea chiar zâmbetul pe buze.

Nu i-a dat bunurile înapoi

Deși s-a tot vehiculat că în cazul în care se va pronunța divorțul, Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului mare tenismen și că nu va fi niciun partaj al bunurilor sau banilor din cont, se pare însă că în continuare circulă cu mașina pe care i-a cumpărat-o Ilie Năstase. Anul trecut, chiar de ziua ei de naștere, Ilie Năstase nu a stat pe gânduri și, când a auzit că soția lui își dorește un Bentley Continental GT, a scos din buzunar 240.000 de euro șii-a cumpăarat Ioanei autoturismul mult visat. Rămâne de văzut dacă Ioana Năstase va pleca așa cum a venit în acest mariaj, așa cum se vehiculează că le-ar fi declarat apropiaților, sau va păstra cadourile primite de la încă soțul ei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: