Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cum se descurcă Margherita de la Clejani de când familia ei este lovită de probleme. Marga s-a refugiat la magazinul ei din centrul Capitalei

VIDEO. Cum se descurcă Margherita de la Clejani de când familia ei este lovită de probleme. Marga s-a refugiat la magazinul ei din centrul Capitalei

De ceva vreme, pare că nu se mai termină problemele pentru familia Manole, cunoscută publicului ca muzicienii din Clejani. După scandalurile interminabile cu Fugly, a urmat o altă perioadă agitată când Viorica de la Clejani a fost internată cu COVID-19. Singura care a „supraviețuit” acestor luni tumultoase a fost Margherita, care s-a refugiat în afacerea ei cu haine.

Încă din adolescență, fata Clejanilor și-a făcut proprii bani, fiind în trupa cu care părinții ei mergea la nunți, botezuri și alte cumetrii. Încet-încet a vrut să devină independentă și a început să se implice în diverse proiecte, ajungând în momentul de față să pună muzica pe loc secund și să se dedice domeniului vestimentar.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Asfel că a scos mai multe colecții și de curând a reușit să-și deschidă și un magazin chiar în centrul Bucureștiului. Locul se pare că a devenit oaza ei de relaxare, locul în care scapă de toate necazurile care au lovit familia Clejanilor.

La magazin au întâlnit-o și fotoreporterii EVZ. Chiar într-una dintre zilele nu tocmai favorabile din punct de vedere al clienților, căci Margherita avea timp suficient să se penseze, să se machieze și chiar să bea o cafea cu un prieten care era prin zonă și s-a oprit să o salute.

Deoarece pandemia a afectat mai toate micile afaceri, Margherita se ocupă personal de bunul mers al magazinului, nu a angajat nicio vânzătoare, ci preferă să-și întâmpine personal clienții. Clienți care din cauza restricțiilor nu simt nevoia să-și cumpere rochii sau costume de ocazie, piese pe care le comercializează Margherita, iar asta deoarece nu prea mai au unde să le mai poarte, accesul fiind deja restricționat în multe restaurante, iar evenimentele abia dacă se mai organizează.

Când nu sunt clienți, fiica Clejanilor nu închide magazinul, ci preferă să stea toată ziua acolo. Nu se plictisește deloc, căci pare că s-a împrietenit cu angajatele cafenelei din imediata vecinătate și face drumuri dese pe la ele. Se pare că este „de-a casei”, căci nu mai așteaptă să fie servită de unul dintre ospătari, ci își ia singură cafeaua și o savurează la ea în magazin.

Asta se vede și în cele mai recente fotografii cu ea. Ca o gazdă pe cinste, în momentul în care un prieten s-a oprit la magazin, a mers de grabă să comande cafele, pe care le-a adus personal, apoi a închis ușa magazinului și s-au întins la vorbă.