Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum se comportă Alin Cocoș cu mama fiului său când crede că nu-l vede nimeni

VIDEO/ Cum se comportă Alin Cocoș cu mama fiului său când crede că nu-l vede nimeni

Când nimeni nu-i mai dădea nicio șansă și nu se aștepta ca Alin Cocoș să se se așeze la casa lui și să-și întemeieze o familie, în viața lui apare Monica Orlanda care îi face ordine în viață. Conștient de faptul că tânăra îl împlinește din toate punctele de vedere, Alin are grijă să păstreze viu focul pasiunii.

După 5 ani de relație și 3 de când au devenit părinți, Monica Orlanda și Alin Cocoș se asigură că petrec suficient de mult timp unul în compania celuilalt, și deși ambii sunt topiți după fiul lor, reușesc să aibă doar momentele lor. Un astfel de moment l-au avut și zilele trecute. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit chiar în clipa în care plecau de la restaurantul unde își dăduseră întâlnire.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

În cursul săptămânii fiecare are propriul program, Alin se ocupă de afaceri, iar Monica se dedică lui Andreas, așa că întâlnirile lor se rezumă la o ieșire împreună la masa de prânz. Din câte se pare, secretul fericirii lor stă tocmai în faptul că au găsit un echilibru, nu se sufocă reciproc, dar nici nu sunt indiferenți unul față de celălalt. La finalul întâlnirii, Cocoș și-a îmbrățișat partenera și a sărut-o de despărțire.

Sunt pregătiți pentru un nou membru în familie

Cu toate că Andreas, fiul lor, le umple tot timpul și abia dacă mai fac față energiei pe care o are micuțul de trei ani, Alin și Monica își doresc ca în curând un nou membru să-și facă loc în familia lor. De această dată cuplul speră să aibă o fetiță. „Suntem doi oameni care se iubesc. Avem un copil extraordinar, o familie foarte frumoasă și ne dorim să menținem lucrurile așa și pe viitor”, a povestit Orlanda la Antena Stars.