Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum își premiază Nadir fiica după școală. Au avut momentul lor „tată-fiică”

VIDEO/ Cum își premiază Nadir fiica după școală. Au avut momentul lor „tată-fiică”

Încă din primele zile de viață ale fiicei sale, Eveline, cântărețul Nadir a fost un părinte implicat, care a schimbat scutece și a hrănit-o pe micuță. Chiar dacă între timp familia i s-a mărit cu un băiețel, artistul are în continuare o relație aparte cu fiica lui.

Așa cum se întâmplă în multe cazuri, în ciuda faptului că are doi copiii, o fată și un băiat, Nadir face parte din categoria acelor tați care au o relație cu totul și cu totul aparte cu fiicele lor. Zilele trecute, după ce a luat-o de la școală pe Eveline, Nadir, împreună cu soția lui au mers într-un centru comercial

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care se plimba prin mall alături de Georgiana, mama copiilor săi, și fiica cea mare. La un moment dat, Nadir și Eveline au lăsat-o pe Georgiana să se plimbe prin magazine și să-și cumpere ceva, iar ei au mers s-au oprit ca micuța să mănânce o înghețată, având astfel parte de momentul lor special „tată-fiică”.

Chiar dacă între timp în familie a intrat și Azar, care primește toată atenția părinților, Nadir are grjă ca fiica lui să nu simtă gelozie, astfel că astfel încearcă să se împartă în așa fel încât să petreacă timp de calitate cu fiecare dintre ei.

Soția lui a fost protagonista unui filmuleț XXX

Nadir și Georgiana au reușit să treacă peste episodul în care mama copiilor săi era protagonista unor imagini scandaloase care deveniseră virale pe internet. În urmă cu trei ani, Georgiana s-a filmat în ipostaze interzise, iar filmările le-a urcat pe un site dedicat adulților. Deși filmările respective au avut un mare succes, având mii de vizualizări și numeroase aprecieri din partea utilizatorilor, gestul ei nu a fost privit cu ochi buni de prietenii cântărețului. Nadir a trecut peste acest incident, susținând că Georgiana este singura femeie care i-a fost alături atunci când i-a fost cel mai greu, chiar și atunci când nu avea o situație financiară foarte bună.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: