Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO.C um a fost fotografiat Alex Ciucu la scurt timp după ce s-a zvonit că a divorțat de Alina Sorescu. Nu mai are verigheta pe deget

VIDEO.C um a fost fotografiat Alex Ciucu la scurt timp după ce s-a zvonit că a divorțat de Alina Sorescu. Nu mai are verigheta pe deget

În ultima perioadă mariajul Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu a fost pus sub semnul întrebării, cei doi alimentând zvonurile prin simplul faptu că cei doi nu au mai fost văzuți prea des împreună, iar în pozele de pe rețelele de socializare apar doar singuri sau în compania copiilor.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Alexandru Ciucu în momentul în care părăsea un cunoscut magazin care comercializează materiale de construcții și nu numai. Ca un bărbat precupat de casă și activitățile domestice, Ciucu și-a achizționat o mașină de tuns iarba, pentru care a scos din buzunar suma de 4000 de lei. Pesemne că preocupările designer-ului sunt în continuare legate de viața de familie, de casa în care locuiește alături de Alina și cele două fiice ale lor.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Singurul lucru cu care a atras atenția a fost faptul că Alex Ciucu nu mai poartă verigheta, inel pe care l-a luat de la Milano cu câteva luni înainte de nuntă și este din aur alb, iar în interior are inscripționat un mesaj știut doar de el și soția lui, Alina Sorescu. Totuși, nu putem să considerăm asta un semn al divorțului dintre cei doi, căci, de-a lungul timpului, Alexandru Ciucu a mai fost văzut fără verighetă, motivând că are prostul obicei de a o scoate de pe deget și de a se juca cu ea, așa că o lasă în tot felul de locuri. Astfel că, cel mai probabil a pierdut-o și ăsta ar fi motivul pentru care nu mai simbolul uniunii eterne cu Alina Sorescu.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: