Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cu ce se ocupă Sore de când nu mai lansează piese noi. A dat lovitura în afaceri

VIDEO/ Cu ce se ocupă Sore de când nu mai lansează piese noi. A dat lovitura în afaceri

De ceva vreme, Sore nu a mai lansat nicio piesă nouă, ultimul single fiind lansat acum 5 luni, o colaborare cu Mark Stam. Chiar dacă a fost prezentă pe micul ecran prin diverse proiecte, unul dintre ele fiind cel de co-prezentator la „Vorbește lumea”, principala preocupare a artistei este propriul business.

Cu o investiție inițială de 5000 de euro, pentru aparatură, chiria pe 2 luni și un prim salariu, Sore s-a lansat în afaceri în zona de designer vestimentar. Se întâmpla acum 7 ani și totul era mai mult o pasiune decât o oportunitate de câștig. Între timp, Sore a învățat să-și facă un plan de afaceri, să cunoască mai bine domeniul vestimentar și acum se mândrește cu o afacere de succes.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Cu toate că brand-ul ei a început să se facă cunoscut și din ce în ce mai multă lume îi cumpără creațiile, Sore este cea care se ocupă de bunul mers al afacerii, de la crearea hainelor, ședințele foto, dar și tot ce ține de relația cu clienții.

Nu doar că face hainele, dar este modelul și imaginea propriului brand. După ce o lasă pe fiica ei la școală, Sore iese din rolul de mamă și intră în cel de model profesionist. Îmbracă hainele, producție proprie, își cheamă fotograful și iese pe stradă pentru o ședință foto. Pe stradă au întâlnit-o și fotoreporterii EVZ. Deoarece noua colecție nu este gata, Sore nu a mai avut răbdare și a pozat doar câteva piese vestimentare. „Era și este o modă, mai ales în perioada asta a Instagramului, când totul se vinde relativ ușor și nevoia de noi e imposibil de saturat. Brand-ul meu se vinde pe site-uri dedicate designului românesc, participă la târguri de succes, iar cifrele site-ului propriu sunt în creștere permanent”, a spus Sore pentru capital.ro.

Fiica ei vrea o colecție și pentru fetițe

Deoarece în repetate rânduri Sore a mers la atelier împreună cu fiica ei, Eric, cea mică s-a arătat fascinată de acest domeniu și chiar i-a cerut mamei sale să facă o colecție și pentru fetițe. „Erin își dorește să conducă atelierul. Mi-a zis că atunci când mă plictisesc îmi ia și microfonul și atelierul. Mă bucur că îi servesc drept inspirație. Oricum, orice ar alege, dacă va descoperi alte lucruri care îi plac, deși acum văd că a descoperit dansul, e foarte bună pe coregrafie, eu o să o susțin în absolut orice pentru că și părinții mei au făcut la fel”, a povestit Sore pentru EVZ. Dacă se va aventura și către acest public, cu siguranță Erin va fi cea care va poza în creațiile mamei sale.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: