Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cu ce se mai ocupă Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor. Nu se ferește de munca fizică

VIDEO/ Cu ce se mai ocupă Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor. Nu se ferește de munca fizică

Miron Mitrea a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai titrați politicieni români. Deși a dispărut de pe scena politică de mai bine de 6 ani, în continuare este asociat cu fosta sa funcție de ministru al Lucrărilor Publice, Transporturilor și Locuinței pe care a ocupat-o în perioada 2000-2004. De când s-a retras, Miron Mitrea are mai mult timp să se ocupe și de diverse activități...domestice.

La cei 65 de ani, Miron Mitrea nu se ferește de munca fizică, de cărat greutăți și de încărcat în SUV-ul său. A demonstrat-o zilele trecute când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în parcarea unui celebru magazin de materiale de construcții și bricolaje.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/22

Fostul ministru a venit pregătit pentru a face cumpărături serioase, așa că și-a scos din garaj un SUV impresionat, cu un portbagaj pe măsură. Mai întâi a băgat autoturismul în parcarea subterană pentru a nu se deplasa prea mult cu coșul de cumpărături. În ciuda vârstei, fostul politician a descărcat și apoi i-a urcat în portbagaj mai mulți saci cu substrat de grădină, pesemne că s-a apucat de pus legume și fructe în curtea casei sale. După asta a mai găsit forța să intre la un al magazin, de această dată cu produse sportive unde s-a dus glonț către raionul pentru pescuit. De acolo a luat mai multe pungi cu momelă pentru pește și s-a uitat după diverse accesorii.

Și-a păstrat barba cu care a ieșit din pușcărie

Îmbrăcat elegant, cu o pereche de pantaloni și un tricou tip polo, fostul politician are grijă în continuare de imaginea lui. Mai mult, atât de mult i-a plăcut barba cu care s-a ales în perioada în care a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța, încât a păstrat-o și o poartă în continuare. După ce a terminat de făcut cumpărăturile, înainte de a pleca spre casă, Miron Mitrea a mai făcut o oprire, de această dată la o benzinărie. Acolo și-a alimentat SUV-ul cu suma de 500 de lei, nu cu 100 cum fac alți milionari.

Afacerile i-au mers bine în pandemie

Asta nu înseamnă că Miron Mitrea s-a pensionat și acum se ocupă doar de grădinărit și alte treburi din jurul casei. Cât timp a stat după gratii firmele i-au intra în faliment, însă a reușit să-și revină financiar după ce a fost eliberat. S-a asociat cu Maricel Păcuraru și împreună au pus bazele unei societăți de consultanță. Anul trecut, în 2020, Mitrea și Păcuraru au câștigat peste 1,7 milioane de lei. Conform replicaonline.ro, anul trecut, cifra de afaceri a fost de 2 milioane de lei, iar profitul de 1,73 milioane de lei, în timp ce datoriile au ajuns la 483.000 lei.

Este consultant politic, dar nu mai vrea să intre în politică

Mai mult, este și consultant politic la Realitatea Plus. „Nu mai intru niciodată în politică. Nu lucrez nici nu Năstase, nici cu Orban, nici cu Ciolacu. Nu mă băgați în combinații. Pe stânga se încearcă crearea unei platforme. Nu știu dacă Năstase e implicat sau nu. Tot ceea ce pot să vă spun este că încă în niciun caz nu mi-a cerut să facem un duet și să intru într-un partid. Eu fac consultanță, particip la dezbateri. Vin, aici (nr. în cadul emsiunii „Culisele Puterii” de la Realitatea PLUS), la dumneavoastră în fiecare duminică, atât”, a afirmat Miron Mitrea în momentul în care s-a vehiculat că intenționează să intre în politică alături de Adrian Năstase.

 

Publicat in categoriile: Blitz news
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: