Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Ce face Iuliana Marciuc când iese fără Adrian Enache în oraș. Îmbrățișări și zâmbete la mall

VIDEO. Ce face Iuliana Marciuc când iese fără Adrian Enache în oraș. Îmbrățișări și zâmbete la mall

De mai bine de 25 de ani, Iuliana Marciuc și Adrian Enache fac aproape toate activitățile împreună și rare sunt momentele când stau despărțiți unul de celălalt. Unul dintre acele momente s-au petrecut zilele trecute, când Iuliana Marciuc și-a dat întâlnire cu o persoană apropiată chiar într-un centru comercial din Capitală.

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Iuliana Marciuc chiar în momentul în care cobora din mașină. Îmbrăcată cu o fustă cu un imprimeu atipic, un top verde și accesorizată cu sandale de culoare mov și o geantă de firmă, prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” a avut grijă să-și pună masca de protecție de cum a ieșit din autoturism și nu în momentul în care a intrat în mall așa cum o fac multe persoane.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

Preocupată de covid, soția lui Adrian Enache și-a dat masca la o parte doar atunci când și-a scos telefonul mobil și a vorbit la el.

Iuliana se grăbea să ajungă în centrul comercial, la zona de fast food-uri pentru a se întâlni cu o prietenă. Se pare că cele două nu se mai văzuseră de mult căci, de cum s-au întâlnit au uitat și de Covid, și de faptul că sunt într-un loc public și au început să se îmbrățișeze și să sară în sus de bucurie, ca două adolescente care tocmai ce au aflat o veste bună.

Pentru că este extrem de precaută când vine vorba de Covid-19, Iuliana Marciuc a ales să mănânce afară, pe terasă, nu în zona special amenajată din interiorul mall-ului.

Adrian Enache se ocupă de emisiunea lui online

Din peisaj lipsea Adrian Enache care cel mai probabil se ocupa de emisiunea lui online, emisiune a cărui producător este chiar Iuliana Marciuc.

„Am început producția unui podcast pentru Adrian. Eu sunt în spatele camerelor, el e în față. Trebuie să mă convingă  greu să accept să vin invitată la podcastul lui. Mă voi lăsa greu convinsă. Nu știu însă dacă voi putea să tac, s-ar putea să vreau tot eu să-i pun întrebări lui pentru că mai am încă multe întrebări să-i pun”, a mărturisit Iuliana Marciuc pentru EVZ.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: