Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cristina Rus nu este o „mamă de weekend”. Și-a scos doi dintre copii la masă și în parcul de distracții

VIDEO/ Cristina Rus nu este o „mamă de weekend”. Și-a scos doi dintre copii la masă și în parcul de distracții

Anul trecut, Cristina Rus a născut o fetiță, cel de-al treilea copil al ei cu milionarul Dragoș Bîlteanu. Așa cum era firesc, fosta cântăreața a încercat să-și îndrepte mai mult atenția către noul membru, petrecând mai puțin timp cu ceilalți doi copii: Dragoș Jr și Cristina Maria. Acum, că mezina a mai crescut și o poate lăsa liniștită în grija bonei, Cristina Rus poate recupera timpul pierdut cu copiii mai mari.

Cu Dragoș Jr și Cristina Maria au întâlnit-o marți fotoreporterii EVZ. Mai întâi, cei trei au mers pe terasa unui restaurant, unde Cristina s-a întâlnit cu o prietenă. Pesemne că fosta cântăreața și-a organizat cumva timpul astfel încât să bifeze o ieșire cu copiii, dar și o întâlnire cu o prietenă pe care nu a mai văzut-o de mult.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Soțul a venit doar să le lase bani de cheltuială

Deși majoritatea ieșirilor în oraș sunt în compania soțului ei, Dragoș Bîlteanu, de această dată omul de afaceri nu stat prea mult în compania familiei. Dragoș a venit împreună cu Cristina și doi dintre copiii lor, însă la un moment dat a plecat, revenind după câteva clipe doar pentru a-i lăsa ceva. Se pare că Bîlteanu s-a reîntors la restaurantul unde era soția lui doar pentru a-i aduce bani cash. Dat fiind faptul că în 2021 majoritatea preferă să plătească cu cardul și sunt destul de puțini oameni care au bancnote în portofel, este posibil ca și Cristina să-i fi cerut soțului ei să o ajute în acest sens, mai ales că următoarea oprire era într-un parc de distracții din Herăstrău și nu știa dacă acceptă plata cu cardul la eliberarea jetoanelor.

Copiii s-au jucat singuri, ea și-a făcut selfie-uri

Cât timp au stat la spațiul de joacă, Cristina Rus a preferat să nu se alăture celorlalte mămici care își urcau copiii în tiribombe, ci a ales să-i supravegheze de la distanță, de pe o bancă. Ținând cont că fiul cel mare are aproape 11 ani, iar sora lui 7 ani, Cristina a avut încredere deplină în ei și i-a lăsat să se joace singuri. În tot acest timp, printre două ochiade să se asigure că Dragoș Jr și Cristina Maria se află în raza ei de observație, fosta cântăreață își mai făcea câteva fotografii. Chiar dacă nu este foarte activă pe site-urile de socializare, Rus și-a făcut mai multe selfie-uri: serioasă, zâmbitoare, cu și fără ochelarii de soare.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: