Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cine îi mai înțelege pe Ilie Năstase și actuala soție! Ce făceau fix în ziua în care Ioana a lăsat să se înțeleagă că divorțează. „Răbdarea mea a luat sfârșit”

VIDEO. Cine îi mai înțelege pe Ilie Năstase și actuala soție! Ce făceau fix în ziua în care Ioana a lăsat să se înțeleagă că divorțează. „Răbdarea mea a luat sfârșit”

Marți, cu câteva ore înainte ca Ioana Năstase să posteze pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care lăsa să se înțeleagă că nu mai poate să continue căsnicia cu Ilie Năstase și că nu se mai simte confortabil alături de fostul mare tenismen, cei doi pozau într-o familie fericită.

Ilie Năstase și Ioana au avut parte de o căsnicie cu năbădăi. Nu de mult, în urma unui episod violent, femeia s-a adresat instanței pentru a pune capăt mariajului, însă a decis să oprească acțiunea de la tribunal și să plece împreună într-o vacanță la Paris.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Revenind însă în prezent, atunci când nu sunt invitați la vreo emisiune de divertisment sau la vreun eveniment monden, cei doi se comportă ca o familie normală, fără să schițeze vreun gest prin care să lase de interpretat faptul că mariajul lor s-a destrămat. Cel puțin așa reiese din cele mai recente imagini realizate de fotoreporterii EVZ.

Profitând de vremea frumoasă de afară, Ilie și Ioana s-au întâlnit la o cafenea dintr-un centru comercial din București. Spunem că s-au întâlnit pentru că fiecare a venit cu o mașină, ea cu un Bentely, iar el cu un Mercedes SUV, mașini pe care le rulează în paralel. După ce au stat la discuții pe terasa cafenelei, Ilie a cerut cheile de la mașina soției sale pentru a lua un bon de la curățătoria de haine și a intrat în centru comercial pentru a le lua de la spălătorie. Printre haine nu erau doar tricouri și cămăși din garderoba fostului sportiv, ci și piese vestimentare de-ale Ioanei, pesemne că cei doi locuiesc în continuare împreună.

Înainte să ducă hainele în mașina lui, pentru a le aduce acasă, Ilie a intrat înapoi în cafenea, după soția lui, i-a înmânat cheia de la mașină și și-au luat rămas bun. Ioana a intrat în centru comercial, cel mai probabil pentru a face unele cumpărături, iar el și-a continuat treburile pe care le mai avea de făcut prin oraș. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albi, mulați, care îi puneau formele în evidență și o cămasă neagră, la care a accesorizat o geantă Hermes de câteva mii de euro, Ioana era toată un zâmbet și nu lăsa deloc să se înțeleagă starea la care urma să ajungă spre seară, când a postat un mesaj trist pe site-urile ei de socializare.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceast experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc.

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți ca în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate”, a scris Ioana Năstase pe pagina ei de Facebook.

Din nou la volan după ce a avut permisul suspendat 3 ani

În luna septembrie, Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere, asta după ce timp de 3 ani a fost copilot. Vă reamintim că în 2018 a fost prins în timp ce șofa beat pe Șoseaua Nordului din Capitală. Ba mai mult, în momentul în care polițiștii i-au cerut să sufle în fiolă, fostul mare tenismen a devenit recalcitrant, a început să înjure și a vrut să plece de la fața locului. După acest episod Ilie și-a învățat lecția însă nu pe deplin. Nu mai urcă băut la volan, însă asta nu-l împiedică să facă alte infracțiuni, cum ar fi vorbitul la telefonul mobil în timpul mersului, așa cum s-a întâmplat zilele trecute.

După despărțirea de Ioana Năstase, care a rămas la Mall, Ilie a mers să se întâlnească cu un prieten, cu care a petrecut ceva timp și cu care a mers în diverse locații.