Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Andra a mărturisit care a fost momentul când viața ei ”a prins contur”. Cătălin Măruță nu a fost pomenit!

VIDEO. Andra a mărturisit care a fost momentul când viața ei ”a prins contur”. Cătălin Măruță nu a fost pomenit!

Andra se numără printre cei mai apreciați artiști din România, primind de-a lungil carierei sale o sumedeniei de premii și distincții. Este chiar primul artist de la noi care a câștigat un premiu în cadrul galei NICKELODEONs Kids Choice Awards 2020, la categoria „Cel mai iubit star din România”. Cu toate acestea, cea mai mare mândrie a vieții ei o constituie cei doi copii, Eva și David.

Prezentă la „Gala premiilor Capital- Top 100 femei de succes”, Andra ne-a mărturisit că orice premiu pe care îl primește este onoare pentru ea, însă este de părere că în fiecare zi, mai are lucruri de demonstrat și că trebuie să muncească și mai mult pentru a rămâne în poziția pe care au pus-o admiratorii ei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

„Întotdeauna mai ai de învățat în primul și ca artist îți dorești de fiecare dată, e mult spus demonstrat, să împarți dragostea pentru muzică și oamenii să ajungă să înțeleagă exact mesajul pe care tu vrei să-l prezinți ca și artist. De fiecare dată când primesc câte un premiu, simt că mesajul a fost  primit așa cum trebuie și oamenii au înțeles muzica mea. E suficient”, ne-a povestit Andra, completând că are extrem de multe distincții, însă nu le ține acasă, ci în locul unde repetă cu trupa ei, tocmai pentru a-și aduce aminte zilnic care este adevăratul scop al muncii sale.

„Premiile nu le țin acasă, le țin acolo unde repet cu trupa să le vedem, să știm pentru ce muncim și pentru ce facem muzică”.

„Nu o fac neapărat pentru premii”

Avalanșa de premii a început să apară în urmă cu 20 de ani, pe când își făcea debutul pe scena muzicii românești.

„Primele premii au fost atunci când m-am lansat cu melodia „În noapte mă trezesc” au fost pentru cel mai bun debut, după care cea mai bună ascensiune, apoi au urmat cele de cea mai bună voce, cel mai bun album, cea mai bună piesă, și au continuat. Cred că ăsta a fost cel mai „greu” , ca să zic așa, examen pentru mine ca și artist, să mențin același succes mereu. Să câștig aceste premii. Nu neapărat pentru premii fac acest lucru, astea sunt o dovadă a faptului că reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Să ajungă muzica la oameni”, a mai spus Andra pentru EVZ.

Cu un număr record de premii, Andra ne mărturisește că pentru ea, cel mai mare „premiu” rămân cei doi copiii ai ei, iar faptul că a reușit să-i crească și să-i educe într-un mod frumos o face să creadă că nu este numărul 1 doar în carieră.

„Pot să spun că cel mai mare premiu din viața mea a fost cei doi copii ai mei, Eva și David. Ei venind în viața noastră, ni s-a schimbat viața total, prioritățile s-au schimbat și privind în spate mă gândesc că nu știu ce făceam înainte să îi am pe ei. Parcă a prins contur viața mea și sens în momentul în care au apărut ei. Am căpătat cea mai mare responsabilitate în viață, cea de părinte și abia o dată cu creșterea lor îmi dau seama că nu e un examen ușor al vieții, e ceva în ce m-am băgat de bună voie și nesilită de nimeni”, a mai declarat Andra pentru EVZ.

Video/Foto: Cristian Blancko. Răzvan Vălcăneanțu