Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Ce face Anamaria Prodan când Reghe este în cantonament cu Univeristatea Craiova. A ieșit la masă cu doi bărbați

VIDEO. Ce face Anamaria Prodan când Reghe este în cantonament cu Univeristatea Craiova. A ieșit la masă cu doi bărbați

În timp ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, este în cantonament la Brașov cu fotbaliștii de la Universitatea Craiova, Anamaria Prodan se relaxează în București. Impresara a acceptat invitația de a lua prânzul în oraș, în compania unor bărbați, extrem de apropiați lui Reghe.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Anamaria Prodan în compania a doi bărbați, dintre care de unul extrem de apropiată. În peisaj nu era și Laurențiu Reghecampf, ci doar fiica ei, Sarah.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Cu zâmbetul pe buze, semn că toate știrile și zvonurile despre divorțul de soțul ei nu au afectat-o foarte tare, Anamaria arată mai bine ca niciodată. Îmbrăcată într-o pereche mulată de blugi și tocuri înalte, la care a accesorizat o geantă de zeci de mii de euro, Prodanca s-a conversat minute bune cu cei doi bărbați. Conform surselor noastre, ambii bărbați erau finii familiei Reghecampf, explicându-se astfel apropierea dintre ei și modul în care Anamaria interacționa cu ei.

Pentru că Sarah este în continuare în vacanță și nu a început nici antrenamentele, profită de timpul liber și îl petrece cât mai mult alături de mama ei. De când este în România, Sarah Dumitrescu, nu a fost văzută ieșită în cluburile sau cafenele de fițe din Capitală, ci doar la masă sau prin centrele comerciale alături de frații ei.

Sunt nași de profesie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nași de profesie, având peste 80 de fini, de cununie, dar și de botez. Extrem de sociabilă și foarte apropiată de toți cei pe care i-a cununat sau botezat, Anamaria încearcă pe cât de mult poate să se întâlnească cu ei sau măcar să le răspundă la telefon atunci când aceștia au nevoie de vreun sfat de la ea. Chiar dacă se apropie ușor de 100 de fini, Prodanca susține că de absolut toți se simte extrem de apropiată și că îi consideră parte din familia ei.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: