Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cătălin Măruță investește intens în podcast-ul lui. Prezentatorul TV s-a transformat și în designer de interior

VIDEO. Cătălin Măruță investește intens în podcast-ul lui. Prezentatorul TV s-a transformat și în designer de interior

În primăvara acestui an, Cătălin Măruță a decis să intre și în zona de online, mai precis să realizeze propriul podcast, „Acasă la Măruță”. Dat fiind faptul că este propriul său proiect, prezentatorul TV a fost nevoit să investească totul, cap-coadă, din propriul buzunar. De la lumini, aparatură, mobilier, decoruri, Măruță s-a ocupat personal pentru a încerca să le ofere invitaților o atmosferă cât mai familială. După 8 luni de înregistrări, se pare că a decis că este vremea să facă unele schimbări.

Așa cum se întâmplă și pe micul ecran, când emisiunile de diversiment schimbă decorul platoului de filmări de la un sezon la altul, Cătălin Măruță pare că vrea să meargă pe același tipar și face noi investiții în podcastul său.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe prezentatorul TV în fața unui cunoscut magazin care comercializează obiecte de iluminat și electronice. Mai întâi a petrecut câteva minute în mașină, cel mai probabil pentru a căuta pozele de referință pe care le avea cu obiectele pe care dorește să le achiziționeze și mai apoi a intrat în magazin.

Cătălin s-a transformat și în designer de interior pentru amenajarea spațiului unde își filmează podcast-ul. Acesta vrea să arate impecabil cu atât mai mult cu cât este organizat la el acasă, în vila pe care a plătit aproape un milion de euro. Din păcate nu a găsit ce avea nevoie, însă a studiat piața, mai ales că trebuie să se pună la punct cu tot ce înseamnă corpuri de iluminat exterior și interior.

Urmează să ridice un bloc de locuințe

Măruță pare dispus să făcă tot felul de investiții. Se vehiculează că ar vrea să se ducă și către zona imobiliară, mai precis să construiască un bloc la zona de la limita dintre sectorul 1 și Voluntari. A inițiat deja documentație de urbanism în vederea deschiderii șantierului pentru un bloc cu o înălțime de 19 metri: subsol, parter și 5 etaje. Terenul alocat construcției are suprafața de 1000 mp.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.