Evenimentul ZileiActualitateVIDEO! Cea mai TARE campanie la costume de baie pentru trupuri cu FORME VOLUPTOASE fără Photoshop

VIDEO! Cea mai TARE campanie la costume de baie pentru trupuri cu FORME VOLUPTOASE fără Photoshop

VIDEO! Cea mai TARE campanie la costume de baie pentru trupuri cu FORME VOLUPTOASE fără Photoshop
Ashley Graham în costum de baie, fără reţineri, apare într-o campanie inedită care distruge toate prejudecățile. Topul curbat pe formele voluptoase ale femeii apare în acest proiect pentru a lansa linia de costume de baie care se cheamă „Puterea paparazzilor”.

"Sper că aceste imagini încurajează pe oricine să creadă în el însuși și să fie fericit cu trupul său, bucurându-se de ceea ce este fără să-i pese de cine îl privește sau judecă ".

Ashley Graham, sparge o altă barieră: lansează o linie de îmbrăcăminte de plajă cu fotografiile sale care nu au fost retușate în Photoshop. Pe scurt, apare cu toate imperfecțiunile celulitei și coaja de portocală la vedere. O alegere curajoasă care a devenit un imn pentru toate femeile din lume.

Aceste fotografii au fost "furate" de paparazzi, în timp ce Ashley se afla la filmări. "Puterea paparazzilor" este o campanie diferită de toate celelalte pe care le-am lucrat în întreaga mea carieră", a spus Graham. "Sper că aceste imagini vor încuraja pe oricine să creadă în el însuși și să fie fericit cu trupul său, bucurându-se de viaţă și fără să aibă grijă de cine îl privește sau îl judecă".

Un succes incredibil

Sute de mii de opinii pe rețelele de socializare și pe Youtube.  Ashley Graham s-a angajat de ani de zile în lupta împotriva "fraudei corporale" și a diferitelor campanii de sensibilizare pentru a ajuta femeile să se bucure de ele înșiși, chiar dacă măsurile lor nu sunt cele ale modelelor. Și acea modă trebuie să fie pentru femei, toate femeile, nu doar pentru cele cu dimensiuni de la 38 la 42.

 

Accesează: