Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Atunci când nu-și exprimă opiniile politice, Dan Teodorescu se pozează cu admiratoarele

VIDEO. Atunci când nu-și exprimă opiniile politice, Dan Teodorescu se pozează cu admiratoarele

Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi, este unul dintre cei mai vocali artiști din România, având curajul de a se folosi de piesele lui pentru a transmite mesaje sociale. Dacă unii îl critică pentru implicarea lui vizavi de evenimenele de pe scena politică, alții îi laudă acțiunile și se identifică cu mesajul lui. Nu doar colegii de scenă, ci și admiratori ai muzicii lui.

De mai bine de 10 ani, Dan Teodorescu își exprimă opiniile politice și pune la zid societatea românească. Toată lumea a ascultat cel puțin o dată melodia „Strada mea c-un singur bec”, în care descria la perfecțiune România și tot ce se întâmplă în ea. De atunci și-a atras mulți simpatizanți care și-au regăsit frustrările vizavi de țara în care locuiesc, în piesele lui.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Dar Dan Teodorescu nu se „luptă” zilnic cu societatea românească și clasa politică, ci are timp să se întâlnească și cu prieteni vechi. Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care lua masa alături de niște cunoștințe.

Spunem cunoștințe pentru că, la un moment dat, după ce au terminat de băut cafeaua și de fumat, singura femeie care se afla la masa lui Teodorescu nu a plecat spre casă până nu și-a făcut o poză cu artistul. Obișnuit cu publicul, Dan a acceptat cu plăcere și, nu a lăsat-o să plece până nu s-a asigurat că a ieșit o fotografie reușită.

22 de ani de trupa Taxi

La 22 de ani de la lansarea trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a rugat 22 de prieteni, actori și cântăreți, printre care se numără Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ada Milea, Marius Manole, Andi Vasluianu, Tudor Chirilă, să facă parte din proiectul „Joac-o p-asta” și să dea chip și suflet pieselor de pe albumul Taxi 20. Aceștia au „trăit” o melodie în fața camerelor, iar toate videoclipurile au fost urcate pe canalul de YouTube al trupei Taxi.