Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Andreea Bălan și Amna s-au apropiat și mai mult după ce ambele au trecut printr-un divorț. Artistele își fac timp să iasă în oraș „ca fetele”

VIDEO. Andreea Bălan și Amna s-au apropiat și mai mult după ce ambele au trecut printr-un divorț. Artistele își fac timp să iasă în oraș „ca fetele”

De cele mai multe ori, chiar și evenimentele nu tocmai plăcute din viața unor oameni ajung să creeze prietenii de durată și extrem de strânse. Este cazul și Andreei Bălan, care în ultima perioadă pare că s-a apropiat și mai mult de colega ei de scenă, Amna. Chiar dacă se cunosc de ani buni, fiind artiste la aceeași casă de discuri, și s-au mai intersectat în diferite proiecte, pare că în ultimii ani au devenit prietene la cataramă.

Pandemia are și părțile ei bune, anume că, din cauza faptului că s-au amânat evenimente, s-au anulat spectacole, artiștii au avut timp să se întâlnească mai mult cu vechi prieteni, să stea cu familia sau să-și găsească noi hobby-uri. Se pare că asta s-a întâmplat și cu Andreea Bălan și Amna.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Cele două au devenit de nedespărțit și, atunci când le permite programul, chiar ies împreună în oraș. Asta s-a întâmplat și zilele trecute când fotoreporterii EVZ le-au întâlnit în momentul în care plecau de la un restaurant din București. Amna și Andreea au ieșit în oraș „ca fetele”, pentru a depăna amintiri, dar și pentru a-și mai povesti una alteia ce a mai făcut în ultima perioadă.

Se pare însă că timpul petrecut pe terasa restaurantului nu a fost suficient pentru cele două artiste căci, înainte de a urca fiecare în propriul autoturism, au mai stat câteva minute bune de vorbă în parcare. Nu știm ce au vorbit cele două, însă cu siguranță era un subiect aprins, asta pentru că ambele erau foarte serioase și atente la discuție.

Au multe lucruri în comun

Andreea Bălan și Amna sunt colege de scenă de mai mulți ani, însă s-au împrietenit în timpul filmărilor pentru „Te cunosc de undeva”, ca mai apoi evenimentele nefericite din viața lor să le apropie și mai mult. Ambele au trecut printr-un divorț și încearcă să se împartă între carieră și viața de mame singure. De curând, chiar într-un vlog pe canalul de YouTube al Andreei Bălan au vorbit despre despărțirile din viața lor și au descoperit că au destul de multe lucruri în comun. „După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii, asta e viața”, a spus Andreea Bălan la filmare, completând că, din păcate, în România, de multe ori femeile sunt judecate pentru că își refac viața. „Trăim în țara în care dacă ești fericit după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult. Le place suferința, vor să ne vadă la pământ, să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a mai completat Bălan. Atât Andreea, cât și Amna au reușit să treacă peste despărțiri, încercând să-și refacă viața amoroasă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.