Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Amalia Năstase este o soție norocoasă. Ce face Răzvan Vasilescu fără ca soția lui să-i ceară în mod insistent

VIDEO. Amalia Năstase este o soție norocoasă. Ce face Răzvan Vasilescu fără ca soția lui să-i ceară în mod insistent

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu sunt împreună din 2010, însă abia acum 5 ani s-au căsătorit. În tot acest timp rare au fost momentele când au stat unul departe de celălalt, preferând să aibă aproape toate activitățile împreună, chiar și pe cele din bucătărie. În timp ce alte femei se roagă de partenerii lor să le vină în ajutor în diferite situații, Amalia are norocul de un soț care știe să intervină fără ca soția lui să-i ceară în mod expres.

De când s-au mutat împreună, Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au completat reciproc. Nu de puține ori fosta soție a lui Ilie Năstase și-a filmat actualul partener de viață pe când o ajuta în bucătărie și a urcat videoclipul pe canalul ei de YouTube.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Deși mai mereu îi vedem împreună, mai puțin la evenimentele mondene unde lui Răzvan nu îi place să participe, zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Amalia singură, pe când făcea cumpărăturile. Chiar dacă a mers singură la centrul comercial, în momentul în care a ajuns acasă, Răzvan a lăsat tot ce făcea în acel moment și a ieșit să o întâmpine pe mama fiului său.

Nici nu a parcat bine mașina că Răzvan a și ieșit din curte. Așa cum era normal, bărbatul a cărat toate sacoșele, Amalia luând doar un bidon cu apă, ca Răzvan să nu fie nevoit să facă mai multe drumuri, mai ales că afară nu era tocmai cald, iar bărbatul ieșise din casă în tricou.

S-au căsătorit în Las Vegas

Cei doi s-au înțeles perfect încă din ziua în care au început să lucreze împreună, iar totul s-a intensificat în momentul în care au devenit un cuplu. Deși mai mult de distracție, decât ca obligație socială, Amalia și Răzvan și-au unit destinele în urmă cu cinci ani, într-o capelă din Las Vegas, într-o ceremonie care a fost oficiată de un imitator al lui Elvis Presley. Cei doi au fost foarte spontani și au închiariat costumul și rochia de mireasă și au zis DA în fața celor trei copiii ai lor, cele două fiice pe care Amalia le are din urma căsătoriei cu Ilie Năstase și Toma, băiețelul pe care îl au împreună.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: