Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Alina Sorescu vine săptămânal la salonul deținut de femeia cu care s-a vehiculat că Alex Ciucu ar avea o relație

VIDEO. Alina Sorescu vine săptămânal la salonul deținut de femeia cu care s-a vehiculat că Alex Ciucu ar avea o relație

De aproape un an se vehiculează că Alina Sorescu și Alex Ciucu au ajuns la divorț, iar că în viața designerului s-ar afla o altă domnișoară. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar așa, căci tânăra cu care a fost fotografiat Ciucu în urmă cu 6 luni este nimeni alta decât prietenă bună a Alinei, dar și proprietara salonului unde cântăreața merge săptămânal.

Dovadă stau cele mai recente imagini cu Alina Sorescu. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care se grăbea să intre în salonul deținut de Georgiana, femeia despre care s-a tot vehiculat că ar avea o relație cu Alex Ciucu.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Deși niciuna dintre cele trei părți implicate nu a oferit nicio declarație în care să infirme sau să confirme zvonurile, acum este mai mult decât evident că între Ciucu și Georgiana nu există nimic mai mult decât o relație de amiciție, prin intermediul soției sale. Pe de altă parte, Alina Sorescu a preferat să lase loc speculațiilor în loc să iasă public și să clarifice situația, mai ales că este evident că prietenia dintre ele nu s-a destrămat nici măcar un pic și nu a renunțat nicio clipă la serviciile ei și ale salonului pe care-l deține în zona de Nord a Capitalei.

Clientă fidelă a salonului

Alina Sorescu și Georgiana lucrează împreună încă dinainte ca artista să se căsătorească cu Alex Ciucu, între timp designerul a venit și el în gașcă. Periodic, fie când vrea să se coafeze pentru vreun eveniment sau să se vopsească, Alina apelează la serviciile salonului deținut de Georgiana. Zilele trecute, cântăreața a avut nevoie să-și vopsească părul așa că nu a mai ținut cont de vremea capricioasă de afară și a mers de grabă la salon. Cântăreața a fost întâmpinată de angajatele salonului și imediat și-a făcut de lucru, semn că acolo se simte ca acasă. Cât timp a stat cu vopseaua pe cap, Alina s-a întreținut cu Georgiana.

Au stat de vorbă și au povestit ca între fete, ceea ce demonstrează încă o dată că pozele apărute în presă nu arătau nimic altceva decât o amiciție firească între două persoane de sex opus, iar cele două nu au nimic de împărțit. Era firesc, în cazul în care avea până și cea mai mică bănuială că soțul și prietena ei ar avea ceva mai mult de împărțit decât o simplă amiciție, ca Alina Sorescu să-și caute un alt salon la care să meargă să se vopsească și să se coafeze.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: