Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Alina Crișan a ieșit grăbită în oraș și a uitat să se machieze. Cum arată naturală

VIDEO. Alina Crișan a ieșit grăbită în oraș și a uitat să se machieze. Cum arată naturală

Alina Crișan se numără printre artistele de la noi care au ieșit mereu în evidență nu doar prin prisma vocii, ci și a felului în care arată. La cei 37 de ani, împliniți luna trecută, Alina nu-și arată vârsta, nici măcar atunci când iese pe stradă fără pic de machiaj pe față.

De câțiva ani, Alina Crișan a ales să stea departe de camerele de filmat, a refuzat aparițiile TV, a avut grijă să se ferească de scandaluri și s-a axat pe muzică, mai precis pe proiectul ei cu Direcția 5. Mergând pe premisa că presa nu mai este interesată de viața ei personală, Alina Crișan s-a relaxat și acum iese din casă fără să mai pună așa de mult accentul pe modul în care se îmbracă sau să se coafeze și să se macheze excesiv, poate cum o făcea pe vremea când făcea parte din trupa A.S.I.A.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/18

Cel puțin asta reiese din cele mai recente fotografii cu ea. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care pleca de la o întâlnire și se îndrepta spre casă. Cu toate că avea masca de protecție pe față și nu era deloc machiată, colegii mei au recunoscut-o imediat. Ce-i drept, chiar dacă a ajuns la 37 de ani, Alina arată la fel ca în ziua în care a venit la preselecțiile pentru o nouă componentă a trupei ASIA.

Cu o pereche de pantaloni sport și o geacă de piele oversize, Alina făcea parte din „filmul” în care joacă de mai bine de 6 ani, alături de trupa rock Direcția 5. Cu o atitudine relaxantă, se vede cu ochiul liber că artista nu mai are stresul de acum câțiva ani, când se gândea ca paparazzii să nu o fotografieze din vreun unghi care nu o avantajează.

Și-a lovit mașina

Chiar dacă părea relaxată din punct de vedere al ținutei și al machiajului, totuși se putea citi îngrijorarea pe chipul ei. De cum a ajuns acasă, Alina și-a parcat mașina și a început să se învârtă în jurul ei. Se pare că de curând și-a lovit autoturismul, iar acum făcea poze pentru a le trimite, cel mai probabil, celor de la asigurări. Chiar dacă este singura fată din trupă și toți băieții încearcă să o răsfețe, de cele mai multe ori, atunci când au de susținut recitaluri prin țară, Alina alege să vină cu propriul autoturism. Așa că, nu mare ar fi mirarea ca ea să-și fi lovit mașina într-una dintre deplasările prin țară.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: