Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Adelina Pestrițu n-are deloc maniere atunci când vine vorba de regulile de circulație. A gonit să-l ia pe tatăl ei de la autogară

VIDEO. Adelina Pestrițu n-are deloc maniere atunci când vine vorba de regulile de circulație. A gonit să-l ia pe tatăl ei de la autogară

De câteva luni, Adelina Pestrițu îi învață pe tineri „Moda bunelor maniere”, cu ajutorul unor filmulețe în care explică cele mai importante reguli de comportament în societate, dar și în mediul virtual. Din păcate, atunci când vine vorba de conduita în trafic, Adelina uită absolut complet de orice regulă de circulație și a bunului simț.

După ce am lăudat-o că respectă codul bunelor maniere atunci când iese în oraș cu soțul și prietenii ei și este atentă la discuție nu la telefonul mobil, trebuie să semnalăm și faptul că Adelina Pestrițu nu încadrează și conduita în tafic la „moda bunelor maniere”. Asta a demonstrat zilele trecute, când fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în trafic încâlcând mai multe reguli de circulație, dar și de bun simț.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Grăbită nevoie mare ca să ajungă mai repede la autogara din Militari, cea desemnată „Cel mai bun influencer” la E! People Choice Awards, nu a ținut cont de limitările de viteză din oraș, ba mai mult, a schimbat benzile de circulație, fără să semnalizeze în niciun fel, iar asta în repetate rânduri.

 

A scăpat „la mustață” de o amendă de circulație

Ajunsă la autogară, Adelina Pestrițu s-a gândit că este mai la îndemână să-și aștepte tatăl în mașină, cu autoturismul pe avarii oprit într-un loc unde staționarea era interzisă. Din păcate, planul i-a fost dat peste cap căci, după câteva minute, un agent de circulație a venit și i-a bătut în geam. Probabil recunoscând-o, polițistul nu i-a dat amendă, ci a fost îngăduitor și i-a sugerat să-și mute SUV-ul către cea mai apropiată parcare. Influencerul s-a conformat, nici nu prea avea de ales, și a eliberat zona, așteptându-și părintele în parcare.

Cu mâna în nas în tandem cu tatăl ei

De parcă tot ce a făcut în trafic în ziua respectivă nu era de ajuns, Adelina Pestrițu a gafat-o până la final. Pentru cine nu a văzut filmulețele din seria „moda bunelor maniere” de pe Instagram și Tik Tok, bruneta le învață pe domnișoare cum să se comporte în societate, cum să stea la masă, cum să țină tacâmurile, dar și ce nu trebuie să facă. Ei bine, pe lista ei, nu este trecut că o doamnă sau domnișoară nu trebuie să-și bage degetele în nas, cu atât mai mult în văzul lumii. Chiar dacă Adelina s-a scobit în nas în autoturismul personal, asta nu înseamnă că cei care se aflau la semafor, în același timp cu ea, nu au sesizat gestul ei. Doar pe tatăl Adelinei nu l-a deranjat absolut deloc gestul fiicei sale, asta și pentru că bărbatul a făcut același lucru.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: