Evenimentul Zilei > Monden > Victoraș Micula se dă iar mare în plină pandemie. Ce achiziții a făcut din Elveția. FOTO
Victoraș Micula se dă iar mare în plină pandemie. Ce achiziții a făcut din Elveția. FOTO

Victoraș Micula se dă iar mare în plină pandemie. Ce achiziții a făcut din Elveția. FOTO

Aflat în Elveția, moștenitorul imperiului Frutti Freshs-a filmat la volanul unui bolid de 300.000 de euro.

Moștenitorul imperiului „Frutti Fresh”, Victoraș Micula, s-a filamt la volanul unui Ferrari GTC4 Lusso  în valoare de 300.000 de eueo. Şi ca aroganţa sa să fie ca la carte, şi-a cumpărat de 100.000 de euro, în doar două zile,  două ceasuri de lux.

Este ştiut faptul că băiatul de bani gata adoră luxul şi destinaţiile scumpe. Ca dovadă şi această nouă escapadă în Elveţia unde, printre altele,  a trecut pragul celebrului cazinou Montreux, situat pe malul lacului Geneva.

Victoraș Micula se pare că a profitat de faptul că se află în Elveția și a mai achiziţionat încă două ceasuri extrem de scumpe. Este vorba despre un ceas Patek Philippe 5146G, pentru care a plătit aproximativ 40.000 de euro, și de un  Patek Philippe – Annual Calendar Chronograph – de 60.000 de euro.

Nu demult, juniorul Frutti Fresh scria pe social media: „Nu, nu se măresc salariile angajaţilor, îmi iau eu un Bugatti”.

Fiul afaceristului Viorel Micula, Victor, a publicat un alt mesaj arogant pe Facebook după ce tatăl său a câştigat un proces cu statul român şi are de încasat o despăgubire de 376 de milioane de lei.

Reamintim că fraţii Ioan şi Viorel Micula, patronii European Drinks, au câştigat la Curtea de Arbitraj de la Washington un proces intentat statului român şi trebuie să primească despăgubiri în valoare de 376 milioane de lei plus despăgubiri. Tânărul a publicat după aflarea veştii un mesaj pe pagina sa de Facebook. „Nu, nu se măresc salariile angajaţilor, îmi iau eu un Bugatti”, a scris Victor Micula fiind de-o aroganţă maximă.

Anul trecut, Victoraș Micula, fiul milionarului „Frutti Fresh” Viorel Micula, și „Regele jocurilor pe telefon”, sătmăreanul Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari firme de jocuri IT din România, se distrau pe străzile din Oradea, ocazie cu care au înregistrat secvenţe pentru un film copiat parcă din celebrul joc video GTA (Grand Theft Auto).

Moștenitorul unei averi colosale

Victoraș Micula este cunoscut drept mare „consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de cancan în timp ce-și achiziționa un telefon de 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

În plus, Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase. A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă cu doi ani.

În aceeași zi în care Micula Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, pe Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, „prințișorul” a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui.