Evenimentul Zilei > Monden > Victor Slav e încolțit. Bianca Drăgușanu îl stoarce de bani. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite”
Victor Slav e încolțit. Bianca Drăgușanu îl stoarce de bani. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite”

Victor Slav e încolțit. Bianca Drăgușanu îl stoarce de bani. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite”

Surse apropiate lui Victor Slav au vorbit despre o nouă obsesie a Biancăi Drăgușanu- terorizarea fostului partener. Dacă în spatele acțiunilor vedetei se află gelozia, nu se știe, momentan, însă cert e că Victor Slav e stors de bani de fosta soție, care vrea să-i ofere fetiței sale „hăinuțe de la branduri de lux”.

După ce Victor Slav și-a refăcut viața și s-a implicat într-o nouă relație cu Selina, Bianca Drăgușanu a început să „îi scoată ochii din orice”, spun surse apropiate bărbatului. Vedeta îi reproșează fostului soț că nu petrece mai mult timp alături de fiica sa, Sofia, în vârstă de 5 ani, și că nu se implică suficient, nici din punct de vedere financiar, în creșterea copilului.

Victor Slav, stors de bani de Drăgușanu. „El cotizează, dar atât își permite”

Apele devin tulburi între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Deși se știa că cei doi încercau să se înțeleagă de dragul copilului, lucrurile par a fi mult mai tensionate în prezent. Bianca Drăgușanu îi reproșează fostului soț că se implică prea puțin în viața copilului lor.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani. (…) Atât își permite”.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, reacție în urma reproșurilor. „Se străduiește să nu intre în conflict”

Surse au mai declarat pentru Playtech că Victor Slav încearcă să nu bage în seamă reacțiile fostei soții pentru a nu se naște scandal. Bărbatul nu este un tată neglijent, însă nu își permite să contribuie potrivit pretențiilor Biancăi Drăgușanu, mai spun sursele.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux, însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, au spus sursele.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în anul 2013, însă după un an de la jurăminte, cei doi au decis să se despartă, chiar dacă aveau un copil împreună. Deși au încercat de-a lungul timpului să rămână prieteni de dragul copilului, Bianca Drăgușanu lansează discuții pe tema îndatoririlor de părinte.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: